| Vesti | Hardver | Thermaltake lansirao nove vodene blokove
Hardver

Thermaltake lansirao nove vodene blokove

Pacific

Kompanija Thermaltake je predstavila Pacific V-RTX 2080 Plus (ASUS ROG) i Pacific V-RTX 2080Ti Plus (ASUS ROG), koji su specijalno dizajnirani za ASUS ROG STRIX RTX 2080, kao i ASUS ROG STRIX RTX 2080Ti grafičke karte.

Ovi RGB vodeni blokovi su najnoviji dodatak Thermaltake-ovoj Pacific V-RTX 2080 Plus seriji, i dizajnirani su sa LED trakom koja proizvodi do 16.8 miliona boja, i kontroliše se putem softvera, tako da korisnici mogu menjati efekte putem patentiranih TT RGB PLUS softvera putem TT AI Voice Control, kao i Amazon Alexa Voice Service.

Interna konstrukcija, kao i high-flow vodeni blok pomažu omogućavaju direktni protok tečnosti kroz sva kritična područja, a bakarna osnova sprečava koroziju kako bi se postigle najbolje moguće performanse hlađenja.

Takođe, Pacific V-RTX 2080 Plus i Pacific V-RTX 2080Ti Plus su kreirani kako bi pružali vrhunske rezultate hlađenja tokom igranja, overclockinga ili drugih intenzivnih zadataka GPU-a.

 

Pacific 01

 

Sinhronizacija je takođe moguća uz ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync i AsRock Polychrome sistem. Vodeni blokovi imaju podršku za matične ploče koje imaju 5V adresabilni header, koji vam dopušta da kontrolišete osvetljenje bez dodatnog softvera.

Bakarna baza izgrađena od bakra ima mirror finish sa antikorozivnom mating površinom do GPU-a koji obezbeđuje povoljan prenos toplote za najzahtevnije uslove korišćenja. Uz high-flow dizajn, blok pokriva čitav PCB, ne ostavljajući nijednu komponentu izloženu mogućim oštećenjima tokom rukovanja, a u paketu je uključen i backplate od aluminijumske legure. Backplate ima debljinu od 4mm i može u potpunosti pokriti pozadinu GPU-a.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…