| Vesti | Hardver | Thermaltake i ASUS lansiraju novi „Pacific“ vodeni blok
Hardver

Thermaltake i ASUS lansiraju novi „Pacific“ vodeni blok

TTASUS

Pacific M4 vodeni blok je danas lansiran od strane kompanije Thermaltake i ASUS, a ovaj proizvod je namenjen eksluzivno onima koji poseduju ASUS TUF X299 MARK I matičnu ploču.

U pitanju je All-In-One (CPU i matična ploča) vodeni blok sa LED modulom od 256 boja, a poseduje i podršku za ASUS Aura Sync.

Pacific M4 vodeni blok koristi veći cold plate, uporedo sa 0.15mm micro-channel konstrukcijom lopatica, samim tim, omogućujući tečnosti da se proširi direktno kroz kritična područja i doprinese što boljim performansama hlađenja za Intel Socket CPU LGA-2066 tipa.

Kao i uvek, ovaj Thermaltake-ov proizvod poseduje Tt LCS sertifikat koji se dodeljuje ekskluzivno proizvodima koji su prošli rigorozna testiranja.

Thermaltake Pacific M4 vodeni blok poseduje RGB LED dizajn koji krasi 256 boja, a sam ugrađeni modul je kompatibilan sa ASUS Aura Sync.

Uz to, RGB LED modul ima podršku za ASUS TUF X299 MARK I matične ploče koje poseduju Aura RGB Header uz pomoć kojeg možete da kontrolišete svetla direktno uz pomoć softvera, bez dodatnih kontrolera.

Pacific M4 potpuno prekriva Intel-ov LGA-2066 socket type CPU, kao i MOSFET modul regulisanja energije, a tu su i G1/4 thread portovi koji dolaze sa svim potrebnim hardverom za montiranje. Njegov dizajn krasi 0.15mm-tarska micro-channel konstrukcija lopatica koja doprinosi što boljem rasipanju toplote.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar