| Vesti | Hardver | „Štrumfastična“ zabava za najmlađe ispred šoping centra Ušće
Hardver

„Štrumfastična“ zabava za najmlađe ispred šoping centra Ušće

epson

U subotu 25.06.2011, ispred tržnog centra UŠĆE, kompanija Epson Srbija, distributerska kuća Tuck i Naxi radio sa svojom „Naxi plažom“ organizuju zabavu za decu povodom prikazivanja filma „Štrumfovi“. Mališani će imati priliku da se slikaju sa svojim omiljenim kostimiranim likovima iz popularne crtane serije, ali i da dobiju svoje slike odštampane na Epson foto-štampačima, poznatim po izradi fotografija vrhunskog kvaliteta.

 

Epsonovi foto štampači će i ovaj put naći svoju primenu i dati mališanima uspomene u vidu fotografija koje će trajati decenijama. Zahvaljujući višegodišnjem radu na usavršavanju kvaliteta mastila i inovativnoj Micro piezo tehnologiji, boje dobijene prilikom štampanja fotografija su izuzetno žive, blistave i verne originalu. Takođe se brzo suše, neverovatno su postojane i otporne na vodu i grebanje.

Kako bi obradovala i mame i tate, kompanija Epson je zajedno sa svojim partnerima ComTrade-om i BIG BANG-om čije se prodavnice nalaze u okviru tržnog centra UŠĆE, ponudila specijalnu „štrumf akciju“. U ovoj akciji, koja traje samo jedan dan, nude se fantastični PX820FWD i SX620FW foto štampači kao i EB-S92 video projektor sa 10% popusta. Jedna od glavnih prednosti Epson štampača, pored toga što daju vrhunski prikaz štampe, je izuzetna ekonomičnost jer je prilikom zamene kertridža dovoljno zameniti samo onu boju koja je potrošena.

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar