| Vesti | Hardver | Stižu novi BenQ ZOWIE RL eSports monitori
Hardver

Stižu novi BenQ ZOWIE RL eSports monitori

ZOWIE

Nakon uspešne saradnje sa Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), kompanija BenQ je najavila da će serija monitora ZOWIE RL eSports biti dostupna za PlayStation 4.

Ova serija monitora, koja je prva u nizu onih koji će biti zvanično licencirana od strane SIEE, je tu kako bi poboljšala eSports doživljaj na PlayStation 4, uz kompetitivno iskustvo i vreme odziva bez laga, kao i poboljšanu vidljivost u gameplay-evima.

„Od svog početka, ZOWIE linija proizvoda je bila posvećena razvoju eSports opreme kako bi se kompetitvnim gejmerima omogućilo da igraju uz vrhunac svojih sposobnosti“ – navodi se u saopštenju.

„ZOWIE eSports monitori su bili široko prihvaćeni, ne samo od strane profesionalnih igrača, ali i operatora turnira za lag-free instant odziv, Color Vibrance tehnologiju koja pomaže igračima da razaznaju male mete iz pozadine za lakše praćenje, kao i Black eQualizer tehnologiju koja poboljšava vidljivost u mračnim scenama.“

BenQ ZOWIE RL serija monitora nudi pet modela: RL2455, RL2455T, RL2460, RL2755, kao i RL2755T, a BenQ, kao i Sony Interactive napominju da će dodatne informacije stići, te da će korisnici biti blagovremeno obavešteni o dostupnosti.

 

ZOWIE 01

 

Izvor: BenQ

 

Komentarišite na forumu

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar