| Vesti | Hardver | GIGABYTE predstavio UD PRO seriju SSD-ova
Hardver

GIGABYTE predstavio UD PRO seriju SSD-ova

SSD

GIGABYTE je predstavio svoju UD PRO seriju SATA interfejs SSD-ova sa ugrađenim DDR3 RAM-om, pridržavajući se GIGABYTE standarda za visokokvalitetne, ultra izdržljive proizvode i pružajući korisnicima vrhunsko iskustvo.

GIGABITE UD PRO serija SSD-ova uključuje i 256 GB i 512 GB opcije kapaciteta i dolaze sa čistim, elegantnim dizajnom sa crnim i sivim eksterijerom sa imenom proizvoda ugraviranim u beloj boji.

Iz kompanije navode da je u pitanju visokokvalitetna 3D NAND fleš memorija, već i da dolazi i sa DDR3L buffer cache-om, koji ubrzava čitanje/pisanje SSD diskova.

U poređenju sa standardnim SSD diskovima bez ugrađene keš memorije, GIGABITE UD PRO serija SSD-ova je dvostruko efikasnija čak i kada je fleš memorija u punom kapacitetu.

U isto vreme, nasumično pisanje (IOPS) je do 16 puta brže od non buffer cache verzija. Pored toga, integrisani DDR3L RAM omogućava korisnicima da iskoriste čitav kapacitet memorije bez žrtvovanja kvaliteta performansi ili kapaciteta memorije.

Važno je napomenuti da je GIGABYTE temeljno testirao UD PRO seriju SSD-ova tako što ih je implementirao na čitav niz matičnih ploča sa svojim čipsetima kako bi procenio funkcionalnost i istrajnost.

Zahvaljujući testovima naprezanja pri visokim temperaturama i drugim ekstremnim uslovima, SSD-ovi UD PRO serije su prošli testove bez grešaka.

„SATA interfejs SSD-ovi su mainstream i imaju značajnu istoriju razvoja. Izazov je razviti proizvod izuzetnog kvaliteta koji se izdvaja od ostalih“, rekao je Jackson Hsu, zamenik direktora odseka za razvoj proizvoda. „GIGABYTE UD PRO serija SDD-a svedoči o našem striktnom pridržavanju proizvodnje visokokvalitetnih proizvoda. Sa DDR3L RAM-om, 3D NAND Flash memorijom, 256 GB ili 512 GB memorijskim kapacitetima, UD PRO serija SSD-ova nudi korisnicima visoke performanse, visoku stabilnost, i izbor proizvoda visokog kapaciteta, bez žrtvovanja flash memorije ili performansi. „

 

SSD 01