| Vesti | Hardver | Stigao je novi Thermaltake Pure Plus RGB ventilator
Hardver

Stigao je novi Thermaltake Pure Plus RGB ventilator

TT PURE

Dizajniran sa akcentom na sve entuzijaste, Thermaltake je predstavio paket sa tri Pure Plus 12 LED RGB TT Premium Edition ventilatora. U njemu dolazi tihi PWM ventilator od 120mm, kao i LED prsten koji barata sa digitalnih 16.8 miliona boja.

Pure Plus 12 RGB je najnoviji član TT RGB PLUS Ecosystem porodice proizvoda koji dopušta korisnicima da kontrolišu LED osvetljenje i brzine ventilatora putem Thermaltake-ovog TT RGB PLUS softvera kao i TT AI glasovne kontrole.

Kada se priča o dizajnu samog ventilatora, Pure Plus 12 RGB spaja hidraulične ležajeve, kao i 9 lopatica koje pomažu performansama hlađenja uz što tišu operaciju.

Ranije smo spomenuli TT RGB PLUS Ecosystem, koji predstavlja sistem osvetljenja za PC računare koji kombinuje adresabilno LED osvetljenje sa Thermaltake TT RGB PLUS softverom.

Sam sistem nudi veliki broj mogućnosti za igranje sa bojama, svetlosnom sinhronizacijom za igre, muziku, temperature CPU, kao i ostale TT RGB PLUS proizvode, a takođe poseduje i patentiran softver nudi korisnicima mogućnost da menjaju svetlosne modove, brzine, boje, svetloću, brzinu ventilatora, kao i AI glasovnu podršku na iOS, kao i Android uređajima.

 

TT PURE 01

 

Uz 9 adresabilnih LED-ova, i 16.8 miliona boja, Pure Plus 12 LED RGB TT nudi što bolje osvetljenje, uz ugrađeni LED prsten. Svetlosni kontroler je dizajniran sa DIP prekidačem na zadnjoj strani. Samim tim ćete moći da namestite broj za svaki kontroler, te možete dodati do pet uređaja na jednom kontroleru, i čak šestnaest kontrolera na softver, a imate i upustvo kako ovo možete postići.

120mm-tarski ventilator poseduje 9 lopatica koje su tu kako bi se generisao veći protok vazduha uz što tiši rad. Hidraulični ležajevi poseduju visoko kvalitetnu supstancu koja sprečava trenje, i koje daje na umanjivanju buke tokom rada uz pravilno rasipanje toplote. A kao još jedan  dodatak za bezbednost, tu je guma protiv vibracije.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…