| Vesti | Hardver | SteelSeries 6Gv2 tastatrura za igrače
Hardver

SteelSeries 6Gv2 tastatrura za igrače

steelseries

 

SteelSeries je predstavio 6Gv2, novu tastaturu za igranje sa mehaničkim tasterima. Obećava brže reakcije, omogućava više komandi u minuti i sve to sa većem izdržljivosti u odnosu na stadardnu tastaturu.

Tastatura će se uskoro naći u prodaji sa cenom od 99.99$.

 

 

SteelSeries, vodeći proizvođač periferija i opreme za igranje, danas, tokom Cebita u Hanoveru, Nemačka, predstavili su SteelSeries 6Gv2 tastaturu. Dizajnirana sa 18-karatno pozlaćenim mehaničkim prekidačima koje pružaju bržu vremensku reakciju kao i omogućavaju napredno korišćenje razne kombinacije tastera u kraćem vremenskom periodu, a kako tvrde trajaće više od 10 puta u odnosu na konvencionalne tastature.

 

Kao i SteelSeries 7G, nova tastatura koristi moćan buffer sistem koji je napravljen isključivo zbog igranja, podržava simultano pritiskanje koliko god hoćete tastera bez blokade. „Anti-ghosting“ opcija nudi korisniku pogotovo u pucačinama iz prvog lica da se kreću, čuče, ciljaju, pucaju i proveravaju svoj rezultat simultano. SteelSeries G serija proizvoda je jedina serija tastatura na tržištu koja poseduje ovakvu vrstu funkcionalnosti odjednom.

 

„Mi smo gledajući profesionalne timove kao što su Fnatic, SK Gaming, Evil Genuises i ostale vodeće turnire zaključili da su oni prepoznali kvalitet 7G tastature kao jedne od najimpresivnijih tastatura za igranje na tržištu. Zadržavajući rokstar mentalitet, dizajnirali smo tanju verziju SteelSeries 6Gv2 koja pruža iste performanse bez uštrba na odziv, dugotrajnost i celokupne performanse.“ Rekao je Bruce Hawver, SteelSeries gen.direktor.

 

Nova tastatura će nuditi i Medijske tastere koji će omogućiti brz pristup jačini zvuka, mute-ovanju i drugim audio kontrolama. Opcije koje nedostaju u odnosu na 7G su audio portovi sa slušalice i mikrofon, kao i 2 usb porta, i plastični oslonac za dlanove.

 

Mehanički dodirni sistem je ergonomski dizajniran da obezbedi lakoću upotrebe, dok tasteri koji ne proizvode zvuk kao i plastika sa mešavinom gvožđa čine SteelSeries G seriju tastatura udobnom i izdržljivom. SteelSeries 6Gv2 ima tasterski vek trajanja od oko 50 miliona operacija, što je više od 10x u odnosu na tipične vrste tastatura koje imaju vek trajanja od 1-5miliona operacija.

 

steelseries_7g

SteelSeries 7G tastatura

 

1

SteelSeries 6Gv2 tastatura

 

Izvor : guru3d

Komentarišite na forumu

 

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar