| Vesti | Hardver | Sony VPL-VW1000ES 4K projektor dobio EISA nagradu za najbolji high-end kućni bioskop
Hardver

Sony VPL-VW1000ES 4K projektor dobio EISA nagradu za najbolji high-end kućni bioskop

uvodna

Dostugnuća kompanije Sony i inovacije u sferi kućne zabave su su ponovo prepoznate od strane evropskog udruženja za sliku i zvuk (EISA), pa je tako Sony-jev VPL-VW1000ES projektor namenjen kućnim bioskopima, dobio jednu od najprestižnijih nagrada u industriji.

 

 

 

EISA obuhvata veliki broj različitih multimedijalnih magazina koji vrše testiranje fotoaparata, kamera, audio opreme i sličnih uređaja, i predstavlja jedno od najvećih nezavisnih multimedijalnih organizacija u Evropi. Sony VPL-VW1000ES je prvi projektor namenjen kućnoj (neprofesionalnoj) upotrebi, koji omogućava reprodukciju materijala u 4K rezoluciji (4096×2160 piksela). Novi projektor inkorporiše neke od naprednih profesionalnih tehnologija, pa tako nudi vrlo kvalitetna 2,1x zoom sočiva, bogate boje, snažnu osvetljenost i dinamički odnos kontrasta od 1.000.000:1. Pobrojane stavke obezbeđuju bioskopski doživljaj u kućnim uslovima.

 

SONY VPL VW1000ES 01

 

Sudijski komitet, koji je odabrala EISA, je izjavio: „VPL-VW1000S je ono što su fanatici kućnog bioskopa čekali, a novi projektor donosi profesionalanu bioskopsku tehniku u kućnim uslovima. Filmovi nikada nisu izgledali tako živo, detaljno i realistično – ovo je projektor budućnosti“. PCAXE redakcija trenutno vrši testiranje ovog, blago je reći, izuzetnog projektora, tako da vas uskoro očekuje i vredna recenzija :).

Pored pomenutog projektora, Sony je pokupio četiri vredne nagrade za najbolje proizvode: Alpha SLT-A57, Cyber-Shot DSC-RX100 i Cyber-Shot DSC-HX20V fotoaparate i za Bravia KDL-55HX850 3D televizor.


Izvor: Sony


Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar