| Vesti | Hardver | SilverStone proširuje Strider Platinum seriju napajanja
Hardver

SilverStone proširuje Strider Platinum seriju napajanja

SilverStone Strider Platinum Series

Kompanija SilverStone proširuje svoju Strider Platinum seriju napajanja sa novim modelom ST85F-PT od 850W, koji poseduje veliki odnos zapremine i snage od čak 471W po litru. U Strider Platinum seriju spadaju i modeli ST55F-PT, ST65F-PT i ST75F-PT od 550, 650 i 750W.

Strider Platinum serija napajanja su dizajnirana da budu najmanja, potpuno modularna ATX napajanja sa 80 Plus Platinum efikasnošću. Sa odličnom regulacijom napona u rasponu od +/-3%, jednom jakom +12V granom i dubinom od 140mm čine dobar izbor za efikasne sisteme manjih gabarita.

Sva napajanja iz Strider Platinum serija su hlađena sa jednim tihim 120mm ventilatorom i mogu da rade u „fanless“ režimu ako su pod opterećenjem manjim od 20%.

 

SilverStone Strider Platinum Series 5 T SilverStone Strider Platinum Series 6 T SilverStone Strider Platinum Series 8 T

 

Sposobna su da isporučuju električnu energiju u 24/7 režimu sa ambijentalnom temperaturom od 40°C i da i dalje ostvaruju 80 Plus Platinum efikasnost.

 

SilverStone Strider Platinum Series 1 T SilverStone Strider Platinum Series 2 T SilverStone Strider Platinum Series 3 T

 

Novi model ST85F-PT donosi i veći broj PCIe konektora za grafičke karte i značajno veći broj SATA konektora, a potpuno modularan dizajn omogućava upotrebu samo potrebnih kablova i smanjenje „gužve“ u kućištu što će doprineti boljem protoku vazduha.

 

SilverStone Strider Platinum Series 4 T SilverStone Strider Platinum Series 7 T

 

Strider Platinum serija napajanja su u potpunosti kompatabilna sa Silverstone PP05 kompletom kablova smanjene dužine, radi poboljšanja uređeneosti i boljeg iskorišćavanja prostora u SFF (Small Form Factor) i Micro-ATX kućištima.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar