| Vesti | Hardver | SilverStone predstavio novo kućište serije Kublai – KL06
Hardver

SilverStone predstavio novo kućište serije Kublai – KL06

SilverStone Kublai KL06

SilverStone je predstavio KL06, prvo Micro-ATX kućište iz serije Kublai koje će privući ljubitelje klasičnog dizajna. Novo kućište fabrički dolazi sa dva tiha 120mm ventilatora i filterima za prašinu koji se lako skidaju sa spoljašnje strane radi čišćenja.

Struktura unutrašnjosti kućišta je zasnovana na SilverStone Temjin TJ08-E i Precision PS07 modelima, a može da primi ukupno osam 2,5” uređaja, uključujući i jedan od 3,5”. Kavez za hard diskove je tool-less i modularan, kao i gornji panel kućišta i tacna za matičnu ploču. U kućište staju i grafičke karte dužine do 342mm i to uz instalaciju all-in-one vodenih hlađenja sa prednje ili zadnje strane, bez potrebe za uklanjanjem HDD kaveza. Tu su i četiri ekspanziona slota i poseban podeok za montažu SSD uređaja. 

Održavanje kućišta je jednostavno, zahvaljujući filterima koji se mogu vaditi sa spoljašnje strane, a koji su postavljeni na prednjem panelu i usisnom ventilacionom otvoru za napajanje, koji se nalazi sa gornje strane kućišta.

 

SilverStone Kublai KL06 1 T SilverStone Kublai KL06 2 T

 

SilverStone Kublai KL06 nudi i dva mesta za instalaciju 5,25“ uređaja, a u sam HDD kavez staje šest 2,5” uređaja.

 

SilverStone Kublai KL06 3 T SilverStone Kublai KL06 4 T

 

Novo SilverStone KL06 kućište dolazi samo u crnoj boji, a na evropskom tržištu je već dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 70,60 evra, uključujući i model sa bočnim prozorom.

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu