| Vesti | Hardver | Silicon Power Touch T02 USB fleš dobio više priznanja
Hardver

Silicon Power Touch T02 USB fleš dobio više priznanja

2013-National-Invention-and-Creation-priznanje Touch T02

Četvrtu godinu za redom SP dobija priznanje “National Invention and Creation Award”

 

SP/Silicon Power je objavio da je njihov Touch T02 USB fleš još jednom dobio prestižno Tajvansko priznanje “National Invention and Creation Award “ za 2013. godinu. Ovo je četvrti put za redom da Silicon Power osvaja ovo priznanje. Ovo priznanje se dodeljuje inovativnim i lepo dizajniranim proizvodima.

Touch T02 USB fleš drajv pored dopadljivog i ergonomskog dizajna ima inovaciju u vidu ugrađenog magneta koji omogućava da ovaj flešić nikada ne izgubite – “zalepite” ga za kućište, metalnu fioku isl…

 

 

SP Touch T02 je dizajniram tako da ih možete slagati jedan na drugi i spajati sa ugrađenim magnetima i tako uvek imate raspoređene podatke kao na particijama hard diska, ali sve na jednom mestu.

 

2013-National-Invention-and-Creation-priznanje Touch T02 2

 

Pored navedenog priznanja, SP Touch T02 USB fleš je bio finalista “International Design Excellence Award (IDEA)” priznanja, što je jedno od najprestižnijih svetskih priznanja.

 

2013-National-Invention-and-Creation-priznanje Touch T02 1

 

Takođe, SP Touch T02 se okitio i sa “Taiwan Excellence Awards 2013”, “COMPUTEX d&i awards 2012”, i “Golden Pin Design Award 2012” priznanjima, što je po rečima dizajnerskog tima SP-a velika satisfakcija njihovog rada.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar