| Vesti | Hardver | Silicon Power predstavio Armor A30
Hardver

Silicon Power predstavio Armor A30

Silicon Power A30

Novi Armor model iz SP-a

 

Malo malo, pa testiramo neki Silicon Power proizvod. Poslednji put smo se “družili” sa SP Armor A15 prenosivim HDD-om. Od danas SP Armor serija ima novog člana – A30

SP Armor A30 poseduje USB 3.0 standard, a poseduje i US MIL-STD-810F sertifikat koji garantuje da će ovaj prenosivi hard disk (čitaj: vaši podaci) preživeti slobodan pad direktno na betonski pod ili neku tvrđu podlogu (pad sa visine od 1,22m). Takođe, testiran je na pa na ukupno 26 pozicija koje bi mogle biti kritične, računajući sve uglove.

Upravo je to jedna od novina kod SP Armor A30 modela – ojačanje na ivicama, ali i bokovima.

 

 

Kada pričamo o izgledu Armor A30 modela, sa slika se jasno vidi da ima heksagonalnu teksturu, koja pored lepog izgleda ima i svrhu da zaštiti uređaj od slučajnog ispadanja iz šaka. SP tvrdi da je ova tekstura otporna i na ogrebotine.

 

Silicon Power A30 2 T

 

Pored toga, ćoškovi i bokovi ovog modela su dodatno ojačani sa silikonskim materijalom, a pored toga što će apsorbovati silu udarca sa podlogom imaju i funkciju držača kabla.

 

Silicon Power A30 3 T

 

Dimenzije Armor A30 modela su 87,5 x 134 x 18,6 mm, a masa 181 gram. Operativna spoljna temperatura pri kojima SP garantuje 100% rad ovog uređaja je od 5 do 50 celzijusa, kada ne radi sačuvaće vaše podatke na temperaturi od -40 do 70 ℃. SP Armor A30 će pored crne boje dolaziti i u beloj varijanti.

 

Silicon Power A30 4 T

 

Armor A30 poseduje USB 3.0 interfejs, a dolaziće u dva kapaciteta – 500GB i 1TB. Inače, celokupna Armor serija dolazi sa eskluzvnim besplatnim SP Widget softverom. Dužina garancije na ovaj model iznosiće 3 godine.

 

Izvor: Silicon Power

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar