| Vesti | Hardver | Shuttle najavio SH310R4 Mini PC
Hardver

Shuttle najavio SH310R4 Mini PC

Shuttle

Shuttle Inc je najavio novi entry-level mini PC koji poseduje Intelovu osmu generaciju procesora, SH310R4.

U pitanju je mini PC za koga se navodi da je zadržao small-form-factor od cube sistema prethodne generacije, ali nudi značajna poboljšanja u performansama.

Novi SH310R4 je namenjen bazi korisnika i preduzećima koji su u potrazi za poboljšanim mogućnostima pri zahtevnijim operacijama, uz Intel H310 čipset i podršku za osmu generaciju Intel procesora sa do šest jezgara.

SH310R4 obezbeđuje multicore i multithreaded performanse uz što bolju snagu i odziv, a podržava do 32GB DDR4 memorije, M.2 skladištenje i Intel UHD grafiku.

SH310R4 je upola manji od ostalih tower-a i poseduje lako dostupne USB portove gde se mogu povezati eksterni izvori podataka, ili uređaji za skladištenje.

Kako biste mogli da pokrenete dualne displeje simultano, u ponudi je ugrađen HDMI 2.0a, DisplayPort, kao i VGA output-ovi. SH310R4 može smestiti brojne dual-slot grafičke karte do 27 cm dužine, uz dva PCIe interfejsa, kao i jedan PCIe x16, i PCIe x1 slot.

Takođe je rezervisan prostor za instalaciju jednog 5.25″ODD i dva 3.5″ HDD/SSD-a. Kroz opcionalni dodatni PHD3, korisnici mogu instalirati najviše tri 2.5 „HDD/SSD uređaja.

 

Shuttle 01

 

Izvor: Shuttle

 

Komentarišite na forumu…