| Vesti | Hardver | Novi C700P Carbon iz Cooler Mastera
Hardver

Novi C700P Carbon iz Cooler Mastera

C700P

Uz akcenat na luksuz i oslanjanje na konture poznatog dizajna COSMOS kućišta uz preciznu upotrebu ugljenih vlakana na strukturi originalnog C700P modela, stiže C700P Carbon kućište iz Cooler Mastera.

U pitanju je ručno rađeno kućište, dizajnirano od strane Mark’s Fabrication, dobitnika u scratch mode kategoriji Case Mod World Series 2018, gde je zauzeo drugo mesto.

Ovo jedinstveno kućište je proizvedeno u svega pet primeraka, i za ovo kućište navode da će C700P odvesti na sledeći nivo.

„Detalji od ugljenih vlakana daju na elementu sofisticiranosti i snage što ovo kućište istinski čini jedinstvenim. Izgradite ultimativni gejming PC uz C700P Carbon i budite vođa u svojoj klasi.“ – navodi se u zvaničnom saopštenju.

Prednja ploča je precizno izrađena sa ugljeničnim vlaknima od dva tipa: twill weave karbonskih vlakana i wasp karbonskih vlakana.

U ponudi je fleksibilan layout koji može da smesti širok dijapazon komponenti, a RGB LEDovi pružaju laku kastomizaciju boja. Modularni dizajn, dvostruki bočni paneli od kaljenog stakla i povezanost doprinose bogatoj ponudu modela C700P Carbon.

Ukoliko želite da nabavite C700P Carbon kućište, cena jednog primerka koji se može kupiti isključivo putem Cooler Master prodavnice jeste 999 dolara.

 

C700P 01

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…