| Vesti | Hardver | SeaSonic predstavlja Snow Silent napajanje od 1050W
Hardver

SeaSonic predstavlja Snow Silent napajanje od 1050W

SeaSonic je na tražište izbacio novu liniju high-end napajanja koja dolaze u beloj boji i koja mogu da se pohvale tihim radom, što je i za očekivati od ovog proizvođača. Prvi model ove serije koji će se pojaviti na tržištu je Snow Silent od 1050W. Spoljašnjost ovog napajanja je potpuno bela, uključujući AC utičnicu i prekidač, a jedino je rešetka iznad 120mm ventilatora srebrna, dok su priključci, naravno, crni.

Ovo napajanje nosi 80 Plus Platinum sertifikat i ima jednu +12V granu, a od termalnih i električnih zaštitnih mehanizama, nudi sve što se i očekuje od jednog modernog napajanja. Snow Silent je u potpunosti modularno napajanje, a priključci podrazumevaju 24-pinski ATX, dva 8-pinska EPS-a (od kojih se jedan deli na dva 4-pinska ATX-a), osam PCIe konektora od 6+2 pina, četrnaest SATA priključaka, pet Molex-a i jedan Berg (za floppy) konektor. 

 

Što se tiče ostalih karakteristika, vredi spomenuti tzv. „hibridnu“ kontrolu ventilatora koja omogućava potpuno gašenje ventilatora kada napajanje nije pod opterećenjem.

 

SeaSonic Snow Silent 1 T SeaSonic Snow Silent 1 T

 

SeaSonic još nije dao zvanične informacije o ceni i dostupnosti novog Snow Silent napajanja, pa će svi koji su se na prvi pogled zaljubili u ovo „osvežavajuće“ belo napajanje morati malo da budu strpljivi.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu