| Vesti | Hardver | Saradnja između SteelSeries i PUBG
Hardver

Saradnja između SteelSeries i PUBG

SteelSeries

Kompanija SteelSeries je pre par dana objavila da je stupila u ekskluzivno partnerstvo sa timom iza igre PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), a osim što su ova dva velika brenda stupila u saradnju, stigle su vesti da će PUBG QcK+ podloga za miš biti dostupna, kao i ostale PUBG-brendirane periferije i dodaci koji će biti dostupni kasnije tokom leta.

Takođe, SteelSeries i PUBG će takođe organizovati globalnu kampanju povodom godišnjice, gde možete biti u prilici da osvojite pregršt opreme iz SteelSeries porodice proizvoda, PUBG kodova i još mnogo toga.

„Ovo partnerstvo označava dolazak neverovatnih proizvoda, značajnih integracija zajedno sa kreativnim aktivnostima unutar PUBG influenserskih, kao i streamerskih zajednica“ – navodi CEO SteelSeries, Ehtisham Rabbani.

„Zajedno, naši brendovi kreiraju priliku za battle royale zajednicu koja bi se povezala sa svojom PUBG opsesijom sa vrhunskom opremom koja je i inovativna, i koja je dizajnirana za kompetitivni eSports.“ Shane Rho, marketing menadžer iz EMEA odeljka PUBG navodi: „SteelSeries je brend periferija sa kim smo odlučili da stupimo u partnerstvo, zbog ogromne reputacije koju je brend izgradio preko dve decenije. Partnerstvo nudi našoj zajednici mogućnost da pokažu svoj PUBG ponos uz neke od najboljih periferija u industriji.“

Pre par dana, prvi uređaj iz familije periferija je već postao dostupan, a u pitanju je Qck+ PUBG Edition Mousepad, koji se može nabaviti po ceni od 25 evra. Podloga je obogaćena motivima iz PUBG igre, nosi dimenzije od 450x400x4mm uz površinski sloj koji redukuje trenje, i kreirana je sa akcentom na igrače koji posežu za low sensitivity-jem ili visokim rezolucijama.

Nakon toga, SteelSeries Anniversary PUBG kampanje su uveliko počele gde ćete biti u prilici da osvojite brojene nagrade poput Level 3 backpack-ovi puni SteelSeries opreme, SteelSeries Arctis Pro Wireless headset sa PUBG podloga, MSI Optix MPG27C zakrivljeni LED Gaming Monitor sa kompletnom SteelSeries opremom, PUBG QcK+ mousepadovi ličnop potpisani od kreatora Brandon Greene, kao i još mnogo toga.

 

SteelSeries 01

 

Izvor: PUBG/SteelSeries

 

Komentarišite na forumu