| Vesti | Hardver | Samsung predstavio Galaxy Tab S4
Hardver

Samsung predstavio Galaxy Tab S4

S4

Iz kompanije Samsung nam stiže Galaxy Tab S4 Android 2-u-1 tablet, za koga navode da je savršen uređaj za sve one kojima je potreban prenosiv uređaj poput tableta i sposoban poput PC računara.

“U Samsungu verujemo da inovacije obogaćuju naše živote”, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

“Od samog početka fokus nam je na proizvodima koji potrošačima pomažu da urade više, kroz unapređene performanse i poboljšanu prenosivost, dok istovremeno savršeno funkcionišu unutar svog ekosistema povezanih uređaja.

Uzbuđeni smo što možemo da predstavimo Galaxy Tab S4 sa svim karakteristikama koje će korisnicima omogućiti maksimalno uživanje i zabavu”.

Samsung DeX na uređaju Galaxy Tab S4 transformiše korisnički interfejs tako da možete da radite više stvari istovremeno – kao što biste to činili na računaru, bez potrebe za dodatnom opremom. Sa Samsung DeX-om, možete da otvorite više aplikacija koje su nalik onima za PC – uključujući i aplikacije za Android i Microsoft Office – direktno na svom Galaxy Tab S4.

Istovremeno, imate mogućnost da podešavate dimenzije prozora, da sadržaj prevlačite i puštate (drag&drop) između različitih aplikacija i da koristite prečice i komande na tastaturi.

 

S4 01

 

Samsung DeX je kompatibilan sa HDMI adapterima, što znači da tablet sada može da se koristi kao potpuno funkcionalan drugi ekran. Galaxy Tab S4 takođe dolazi sa unapređenom S Pen olovkom koja je uključena u fabričko pakovanje. Korisnici mogu da skiciraju, prave beleške, kreću se kroz menije, prevode, organizuju svoje beleške u Samsung Notes, kao i da šalju personalizovane poruke preko aplikacije Samsung Live Message.

Uz Samsungovu bezbednosnu funkciju Samsung Knox, čiji standard odgovara standardima bezbednosnih službi, a koja je ugrađena u svaki element, od samog čipa nadalje, preduzeća mogu da obezbede zaštitu svojih poverljivih informacija na više nivoa ovog uređaja, te da korisnički interfejs za zaposlene u potpunosti prilagode potrebama svog poslovanja.

Poslovni korisnici mogu dalje da unaprede svoje iskustvo rada na ovom računaru kao na PC računaru pomoću tastature u obliku futrole (Book Cover Keyboard) koja se prodaje odvojeno, a koja je unapređena tako da sada donosi unapređeno iskustvo neometanog kucanja.

Galaxy Tab S4 ima Super AMOLED (sAMOLED) ekran od 10,5 inča koji se odlikuje odnosom od 16:10, rezolucijom od 2560×1600 i gustinom prikaza ekrana od 287 tačaka po kvadratnom inču.

Tu su još i četiri zvučnika sa AKG tjunovanjem i podrškom za Dolby Atmos Surround. Galaxy Tab S4 sadrži nove i poboljšane mogućnosti dizajnirane za  upravljanje svim povezanim uređajima. Samsung Flow omogućava korisnicima da lako upravljaju svim svojim uređajima tako što ih povezuje i automatski prenosi aktivnosti, zadatke i obaveštenja.

SmartThings na Galaxy Tab S4 uređaju olakšava praćenje i kontrolu pametnog doma i drugih uređaja povezanih na internet stvari (IoT), direktno sa tableta.

 

S4 02

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu…