| Vesti | Hardver | Novi Shuttle XPC Mini-PC za 8 generaciju Intel Core procesora
Hardver

Novi Shuttle XPC Mini-PC za 8 generaciju Intel Core procesora

DH310

Porodici tankih XPC Mini-PC-jeva iz kompanije Shuttle se priključuje XPC Barebone DH310.

U pitanju je Mini-PC namenjen za socket LGA1151v2 Intel Coffee Lake procesore sa do 65 vata TDP, poseduje dva 4K-kompatibilna monitor porta, kao i čelično kućište koje poseduje dosta prostora.

Zasnovan na Intel H310 čipsetu, XPC Barebone DH310 podržava Intel Core procesore generacije „Coffee Lake“ sa TDP do 65 vati. Ovo uključuje i verzije sa 6 jezgara i 12 thread-ova.

Samim tim, dva SO-DIMM slota omogućavaju instaliranje 32 GB DDR4 memorijskih modula. Moguće je i podržati dva monitora u rezoluciji od 4K sa 60 Hz.

Za tu svrhu, dostupni su HDMI 2.0 i DisplayPort 1.2 konektor. Ako je potrebno, analogni VGA konektor može se takođe usmeriti sa glavne ploče na zadnju stranu uređaja.

 

DH310 01

 

Dva od tri konektora mogu se koristiti istovremeno. „U pitanju je svestrani Mini-PC koji se ponaša kao kod kuće u skoro svakom okruženju – ovo je verovatno dobar način da opišete DH310“, kaže Tom Seiffert, šef marketinga i PR-a u kompaniji Shuttle Computer Handels GmbH.

„Njegova čvrsta čelična šasija odiše robusnošću i još uvek daje dobar utisak na bilo kojem stolu. Lista specifikacija izgleda impresivno i zadovoljiće svakoga.“ DH310 nosi dimenzije 19 x 16,5 x 4,3 cm (DWH), poseduje prostor za 2.5-inčni disk (HDD / SSD) i NVMe SSD sa M.2 interfejsom. Čitač SD kartice se nalazi na prednjoj strani.

Kao i njegovi prethodnici, Mini-PC može biti opremljen i sa WLAN preko M.2-2230 modula. Otvori za spoljne antene obezbeđeni su sa zadnje strane radi optimalnog prenosa i prijema. Dva Gigabit Ethernet porta, 8x USB i 2x RS-232 su obezbeđeni za prenos podataka putem žice.

Remote power-on veza sa daljinskim uključivanjem omogućuje daljinsko pokretanje uređaja, na primer ako je fiksna instalacija teška za pristup. Opcionalno dostupna dodatna oprema sadrže postolje za vertikalni rad (PS02), priključni kabl za daljinsko uključivanje (CXP01), WLAN / Bluetooth modul uključujući antene (WLN-M), VGA port (PVG01), kao i 19″ 2-unit rack mount front plate (PRM01). Preporučena cena je 214 evra.

 

DH310 02

 

Izvor: Shuttle

 

Komentarišite na forumu…