| Vesti | Hardver | Samsung-ov predstavlja nove monitore na CES
Hardver

Samsung-ov predstavlja nove monitore na CES

Samsung CES

Kompanija Samsung će na CES-u prikazati tri nova monitora – jedan koji ima za cilj uštedu vašeg prostora, drugi, koji je namenjen igračima i zakrivljeni monitor usmeren prema kreatorima sadržaja.

Prvi je Samsung-ov Space Monitor, koji dolazi s potpuno integrisanom rukom koja se može pričvrstiti za ivicu stola, što vam daje više prostora za rad.

Možete ga prilagoditi svom okruženju i gurnuti ga natrag ravno u zid kada ga ne koristite, što vam omogućava da maksimalno povećate prostor na stolu kada je to potrebno.

Model od 27 inča ima QHD rezoluciju, dok 32 inčni model nudi 4K UHD, a sve kablove možete uskladištiti unutar ruke kako bi bili organizovani.

Za gejmersku populaciju, Samsung nudi CRG9, ultra-široki monitor, koji poseduje 120Hz-ni nivo osvežavanja, dualnu QHD rezoluciju, HDR10, kao i osvetljenje od 1.000 nita. Takođe je zastupljena picture-by-picture funkcionalnost i manji stalak radi uštede mesta.

Na samom kraju Samsung će predstaviti svoj UR59C 32-inčni monitor, koji nudi zakrivljeni displej sa 3840×2160 4K UHD rezolucijom. Takođe, UR59C nudi tanak dizajn, debljine je svega 6.7mm, kao i račvastu bazu koja utiče na što manje zauzimanje vašeg radnog prostora.

 

Samsung CES 01

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu…