| Vesti | Hardver | Samsung cilja na SSD za gejmere
Hardver

Samsung cilja na SSD za gejmere

samsung

Samsung je otkrio danas da da pokreće novu kampanju ciljajući na PC gejmersku industriju sa svojim SSD 256GB diskovima visokih performansi. Kompanija se nada da će pridobiti gejmere sa svojom „munjevito-brzom procesorskom moći“ koju nude preko SSD diskova, pružajući superiorne performanse u odnosu na tradicionalne čvrste diskove, i duži baterijski vek za laptop gejmere.

256GB diskovi sada su dostupni i za prenosne i za kućne računare – masovna proizvodnja je počela jos u novembru 2008 godine, povećavajući brzinu čitanja na 220MB/sec, i brzinu pisanja na 200MB/sec, i cikluse brisanja od po 100GB po minuti. SSD diskovi troše 1,1W.

 

 

 

 

 

15_SamsungSSD

 

„Pored procesorske snage, naprednih grafičkih kartica i monitora visokih rezolucija, gejmeri žele i brze tvrde diskove koji će im smanjiti vremena učitavanja i dati im brže igračke performanse“ rekao je Jim Elliot, podpredsednik memorijskog marketing odelenja, Samsung Semiconductor, Inc. Jasno je, da će PC gejmeri imati sveobuhvatnu korist od vrhunskih performansi koje im omogućuje Samsung 256GB SSD“.

U cilju njihovog fokusiranja, Samsung je ukazao na dva videa koje je postavio na youtube,  a prikazuju prednosti SSD-a u igračkom okruženju:

 

„Da sli u SSD-ovi dobri za igranje?“

 

 

i

 

„Samsung SSD genijalnost“

 

 

 

„Samsung takođe planira da demonstrira svoje 256GB SSD-ove u akciji na Svetskom Cyber Games događaju koji se održava od 25-27 Septembra“.

 

Izvor : www.tomshardware.com

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi