| Vesti | Hardver | Rii Mini Bežična tastatura
Hardver

Rii Mini Bežična tastatura

6_www

Rii mini bežična tastatura izgleda kao telefon sa ograničenim prikazom boja, ali je dizajnirana sa mogućnošću kontrole Windows ili Linux operativnih sistema preko bežične frekvencije od 2.4GHz preko RF veze i to sa pristojne raszdaljine do 30 metara.

 

 

 

 

 

 

 

Rii-tastatura1

 

Svi tasteri su osvetljeni, čineći je veoma korisnom u tamnijem okruženju vašeg kućnog bioskopa, ima i punjivu litijum-jon bateriju koja ima prosečan vek trajanja u mirovanju od 500-700 sati do sledećeg punjenja. Nemamo informaciju koliko baterija traje ako se redovno koristi. Ekran osetljiv na dodir koji je kvadratnog oblika, može se koristiti i u horizontalnoj i u vertikalnoj orijentaciji, ispod njega se nalazi i 4-smerni taster koji menja 4 smerna tastera sa tastature. Tako da tastaturu možete koristiti u biznis ili poslovne svrhe da bi ste kontrolisali prikaz slika sa neke prezentacije, poseduje čak i laserski pokazivač kao jedan lep dodatak ovoj već korisnoj periferiji.

Trenutna cena joj je 92$, ali predtpostavljamo da će kupci sačekati neki bolji test ove tastature kako bi bili sigurni da radi sve što i proizvođač tvrdi u specifikacijama.

 

Rii-tastatura2

 

Rii-tastatura3

 

Rii-tastatura4

 

Izvor : guru3d / usb.brando

Komentarišite na forumu

 

 

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar