| Vesti | Hardver | Raijintek predstavio NYX PRO seriju kućišta
Hardver Raijintek

Raijintek predstavio NYX PRO seriju kućišta

Iz kompanije Raijintek dolazi NYX PRO serija kućišta. Kako bi struktura bila što stabilnija za rad, ova serija je konstruisana od 3mm aluminijuma, kao i 2.5mm debelog čelika. NYX PRO je namenjen moderima i high-end entuzijastima koji uživaju u DIY vodenom hlađenju uz najjače komponente na tržištu.

Sama serija nudi unikatan dizajn, uz prednosti kao što su Flip otvoreni panel na vrhu, kao i prednji panel, gumene jastučiće, i opruge za panele radi zbirne zaštite. Kako navode iz kompanije, NYX PRO ima dovoljno prostora za instalaciju Intel i9/i7, AMD AM4/TR4/ Xeon CPU-ova, kao i moćnih full-length VGA karti.

Kada se govori o matičnim pločama, unutar kućišta imaćete prostora bilo da se odlučite za Mini-ITX, Micro ATX, Standard ATX, E-ATX, kao i EEB. Mogu se smestiti i do dva 360mm radijatora, šest ventilatora od 120mm, kao i četiri od 140mm.

Za skladištenje podataka, NYX PRO može smestiti 2×3.5″ HDD-ove, ili 4×2.5 SSD-ove, kao i dve full-length vertikalne VGA karte (do 469mm dužine). Dva vertikalna VGA nosača, kao i 20mm gumeni pad-ovi, dodatno štite hardver i telo kućišta.

 

 

Izvor: Raijintek

 

Komentarišite na forumu…