| Vesti | Hardver | Raijintek na COMPUTEX 2018
Hardver

Raijintek na COMPUTEX 2018

Raijintek COMPUTEX

Na COMPUTEX 2018, kompanija Raijintek je predstavila pregršt novih proizvoda, pogotovo za one koji žele da se opredele za novo i stabilno kućište, kao i poboljšane načine regulisanja vazduha.

U prvi plan je izašlo Astro kućište koje je oklopljeno kaljenim staklom, uz matte crnu boju, dok se na prednjoj strani nalaze 2 USB 2.0 i 2 USB 3.0 ulaza.

Unutra se može uskladiti 200mm PSU, 120mm-tarski ventilator, 240mm radijator ka vrhu, kao i 240/280/360mm radijator na prednjoj strani, 7 PCI slotova uz mogućnost instaliranja 350mm dugačke VGA karte, kao i mogućnost smeštanja ATX/M-ATX-mini-ITX matične ploče.

Arcadia II je mid-tower kućište sa dizajnom od brušenog aluminijuma sa magnetnim filterima za prašinu na gornjem panelu i donjem, uz mogućnost instaliranja 2x 120mm ventilatora, kao i tri 120mm ventilatora na prednjoj strani, a tu su još i sedam PCI slotova, dok Arcadia I nudi opciju instaliranja po jednog ventilatora od 120mm na gornjem delu i zadnjem delu, kao i dva 120mm na gornjem delu.

 

Raijintek COMPUTEX 01 T

 

Radi povezivosti, tu su sedam PCI slotova, mogućnost instaliranja VGA karte do 400mm, kao i CPU hladnjak do 160mm. ANTILA D5 JE D5 level pumpa koja je namenjena PC entuzijastima i custom PC build-erima da kreiraju najbolji mogući sistem za hlađenje, a takođe je i kompatibilan. Nakon toga, tu je CWB-TR4 vodeni blok koji nudi povoljno rasipanje toplote i poboljšava performanse hlađenja, i to uz adresabilno RGB osvetljenje. CWB-RGB nudi Rainbow LED osvetljenje, uz kontrolni hub i 12 ADD LED-ova, kao i user-friendly instalaciju.

CALORE C240D / C360D je bakarni radijator debljine od 65mm, uz triple-row i 14-set flat tube dizajn, uz high-density bakarne fin-ove. ENYO je open frame kućište, sa dual chamber-om, podrškom za Dual CPU sistem, podršku za 430mm VGA karte, kao i dual PSU instalaciju. Ophion EVO je kućište od kaljenog stakla, uz maksimalnu kompatibilnost koje M-ITX kućište može da pruži, uz max 330 mm VGA kartu, dok Ophion nudi slične specifikacije izuzev donjeg hlađenja.

PONOS RBW je ATX kućište sa kaljenim staklom, uz mogućnost podrške do 370mm VGA karte, 7 slotova, kao i kaljenim staklom, Rainbow LED ventilatorom i kontrolnim hubom od 8 portova. Od kućišta, Raijintek je za ovogodišnji COMPUTEX pripremio NYX RBW AIO vodeno hlađenje, sa Rainbow LED sistemom, MYA RBW 120 Rainbow Air Tower hladnjak, DELOS RBW, 92 Dual Tower Rainbox vazdušni hladnjak, PALLAS Micro 120 Low profile vazdušni hladnjak, RETIS 12 RBW Rainbow PWM ventilator, SKLERA 12 RBW PWM ventilator.

 

Raijintek COMPUTEX 02 T

 

Izvor: Raijintek

 

Komentarišite na forumu