| Vesti | Hardver | Philips predstavio novi monitor sa bluetooth zvučnicima
Hardver

Philips predstavio novi monitor sa bluetooth zvučnicima

Philips Brilliance

Philips je predstavio novi LCD monitor sa AH-IPS panelom, dijagonale 27 inča, pod nazivom Philips Brilliance 275C5QHAW. Novi monitor dolazi u sjajnoj beloj boji, tzv. „Moda 2“ dizajn, i ima integrisani mikrofon i bluetooth zvučnike smeštene u bazu stalka. Ova dva zvučnika od 7W podržavaju SRS WOW HD tehnologiju, pa nude surround zvuk s virtuelnim 5.1 kanalom, kao i mogućnosti streaming-a audio materijala zahvaljujući bluetooth povezivanju.

Philips Brilliance 275C5QHAW ima tanak okvir od 2,5mm i ivicu panela od 3,5mm. Nudi rezoluciju od 1920 x 1080p, odnos stranica 16:9, vreme odziva (G2G) od 5ms, odnos kontrasta 1000:1, maksimalno osvetljenje 300cd/m², uglove gledanja (horizontalne/vertikalne) od 170°/ 160° i kolorni dijapazon od 16,7 miliona boja, uz W-LED tip osvetljenja. 

 

Monitor primenjuje Philips-ovu Flicker-Free i Mobile High-Definition Link (MHL) tehnologiju. MHL je mobilni audio/video interfejs koji omogućava jednostavno korišćenje mobilnih uređaja (smart telefona, tableta i sl.) prilikom povezivanja na monitor i to uz simultano punjenje baterije uređaja.

 

Philips Brilliance 1 T Philips Brilliance 2 T Philips Brilliance 3 T

 

Što se tiče povezivanja, tu su dva HDMI priključka i po jedan VGA, MHL-HDMI i audio priključak. Stalak, nažalost, nudi samo osnovne mogućnosti za naginjanje ekrana.

 

Philips Brilliance 4 T Philips Brilliance 5 T Philips Brilliance 6 T

 

Novi Philips Brilliance 275C5QHAW monitor je od decembra 2014. dostupan na evropskom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 350 evra.

 

Izvor: Guru3D, Philips

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar