| Vesti | Hardver | Pet modela Thermaltake proizvoda osvojila Red Dot Desing nagradu
Hardver

Pet modela Thermaltake proizvoda osvojila Red Dot Desing nagradu

uvodna

Kao što ste mogli videti u našim vestima ovih dana, kompanija Thermaltake se dobrano potrudila da predstavi celu paletu svojih proizvoda na ovogodišnjem ceBIT-u iz Tt eSPORTS, kao i LUXA2 serije. Može se reći da im se trud isplatio, jer su im pet modela iz navedenih serija osvojile prestižnu Red Dot Desing 2012 nagradu. Modeli koji su dobili ovu prestižnu nagradu su: Level 10 GT Snow edition kućište, Toughpower Grand Snow verzija napajanja, THERON miš namenjen igračima iz Tt eSPORTS serije, kao i LUXA2 BT-X3 bluetooth stereo slušalice i H4 multimedijalni držać.

 

Osim osvojene Red Dot Desing nagrade, napajanje iz ToughPower Grand PSU Snow edition serije je dobilo i iF Desing 2012, kao i Taiwan Excellence nagradu.

 

Thermaltake Level 10 GT snow edition

 

Thermaltake  Level 10 GT Snow Edition T

 

Level 10 GT Snow edition je bela varijanta poznatog Level 10 GT kućišta, koji je napravljen za igrače.

U ovo kučište se može ugraditi do 3 ventilatora prečnika 20cm što će omogućiti dovoljan protok vazduha za hlađenje najvećih potrošaća u vidu CPU-a i grafičkih u SLI ili Crossfire režimu rada. Postoji mogućnost podešavanja brzine rada ventilatora, kao i LED osvetljenja. Tu je i mogućnost ugradnje vodenog hlađenja…

 

Thermaltake Grand PSU Snow edition serija napajanja

 

Thermaltake Toughpower Grand Platinum Snow PSU

 

Kao i Level 10 GT kućište, i napajanja iz ove serije su namenjena igračima prvenstveno zbog svojih performansi i izgleda. Napajanja iz ove serije poseduju 80+ platinum sertifikat sa ventilatorom prečnika od 14cm koji je zadužen za hlađenje napajanja tokom rada. Ventilator poseduje dual ball bearing što mu omogućava duži vek trajanja i manju buku što će znati da cene oni zahtevniji korisnici. Uz ova napajanja dolazi čak osam PCI-e 6+2 konektora što je dovoljno za četiri grafičke karte u multiGPU režimima.

 

Tt eSPORTS THERON igrački miš

 

Tt eSPORTS THERON gaming mouse T

 

Kao što se vidi iz samog imena ovaj miš je namenjen igračima, čak i onima koji su takmičarski nastrojeni i žele pobedu u igrama koje igraju. Logo zmaja i izbor od čak sedam boja osvetljenja neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

 

LUXA2 BT-X3 Bluetooth stereo slušalice

 

LUXA2 BT-X3 Bluetooth Stereo Headphone T

 

Ove slušalice osim odličnog kvaliteta reprodukovanog zvuka, poseduju i ugrađeni mikrofon i kao takve su idealne za korisnike smart telefona, iPod, iPhone isl.

 

LUXA2 H4 multimedijalni držać

 

LUXA2 H4 multi-media holder T

 

LUXA2 H4 multimedijalni držać je napravljen od aluminijuma i idealan je za držanje Appleovog iPad-a. LUXA2 H4 je tako napravljen da je otporan na koroziju, a izabrani materijali i obrada ga čine dugotrajnim.

 

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar