| Vesti | Hardver | NZXT osvežio nagrađivanu H-Seriju
Hardver NZXT

NZXT osvežio nagrađivanu H-Seriju

NZXT je predstavio naslednike svojih nagrađivanih H-Series PC kućišta. U osveženoj H-seriji nalaziće se šest novih modela. H210, H210i, H510, H510i, H710 i H710i nadopunjuju nasleđe originalne H-serije tako što čuvaju karakteristike koje su omiljene od strane graditelja i dodaju nove.

“Sa originalnom serijom H, predstavili smo viziju onoga za šta smo verovali da je budućnost PC hardvera”, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT. „Bilo je veoma divno videti pozitivan prijem koji je serija H dobila od svog lansiranja, ali mi uvek nastojimo da poboljšamo naše proizvode.

Dodali smo poboljšanja u najnovijoj liniji serije H kako bismo bili sigurni da će PC graditelji imati najbolje alate koji su im dostupni kako bi napravili jednostavne, moderne i lepe build-ove.” Potpuno nova serija H dostupna je u mat crnoj, mat beloj i mat crno-crvenoj boji.

Ova nova iteracija H-serije će obuhvatiti montažu flush kaljenog stakla, što će omogućiti da se instalira s jednim vijkom kako bi se lakše pristupilo unutrašnjosti kućišta, a tu su i poboljšana SSD ležišta. Pored nekoliko poboljšanja koja omogućavaju pametnije iskustvo izgradnje, nova H-serija će biti opremljena USB C konektorom na prednjoj ploči koji podržava USB 3.1 Gen 2 uređaje velike brzine.

Pored toga, „i“ verzije nove H-Serije uključuju novi Smart Device v2 koji pokreće NZXT CAM. Smart Device v2 sadrži novi, brži mikroprocesor koji kontroliše dva HUE 2 RGB rasvetna kanala i fan curve sistema. H210 se može naći u prodaju po ceni od oko 80 dolara, dok se njegova i varijanta može naći po ceni od 110 dolara.

Kada pričamo o H510, 70 dolara ćete potrošiti na standardnu, dok će vas i varijanta koštati oko stotinak dolara. Na kraju, H710 se može naći po ceni od 140, odnosno 170 dolara (i varijanta). Kućišta će biti dostupna početkom jula.

 

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…