| Vesti | Hardver | NZXT najavio H510 Elite Compact Premium Mid-Tower ATX kućišta
Hardver NZXT

NZXT najavio H510 Elite Compact Premium Mid-Tower ATX kućišta

Kompanija NZXT je predstavila H510 Elite, premium kompaktna mid-tower ATX kućišta. H510 Elite dolazi sa prednjim panelom od kaljenog stakla, kao i AER RGB 2 ventilatorima, uz ugrađenu HUE 2 RGB LED traku kako bi se doprinelo vizuelnom užitku.

Sve karakteristike predstavljene u najnovijoj iteraciji H Serije će biti prisutne u Elite-u, kao što je USB-C na prednjem panelu i novi NZXT Smart Device v2 koji donosi snagu ugrađenim RGB trakama i ventilatorima. H510 Elite zadržava karakteristike koje su postale omiljene korisinicima serije H, kao što su patentirani sistem za upravljanje kablovima, paneli sa jednim vijkom i čelična konstrukcija.

„RGB je postao osnova za sve one koji grade svoj PC“, kaže Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT. „Alati poput HUE 2 ekosistema omogućavaju graditeljima da kreiraju sjajan build koji ističe njihove ličnosti. H510 Elite je savršeno kućište za ljude koji žele da izvuku najviše iz RGB komponenti i stvore neverovatne i lepe build-ove. ”

H510 Elite Compact Premium Mid-Tower ATX kućište nudi prednje i zadnje panele od kaljenog stakla, kroz koje možemo imati direktan uvid u komponente, počevši od dva Aer RGB 2 ventilatora i jedne adresabilne RGB LED trake.

Smart Device v2 poseduje dva HUE 2 RGB osvetljenja i tri ventilatorska kanala koji nude podršku za 0dB modove, bilo da su za voltažno-regulisane ili PWM ventilatore. USB 3.1 Tip A i USB 3.1 Gen 2-kompatibilni USB-C konektori se nalaze na prednjem panelu.

Patentirani kit za preusmeravanje kablova sa prethodno instaliranim kanalima, nude intuitivno i lako upravljanje kablovima. Otklonjivi radijatorski/ventilatorski mounting bracket olakšava instalaciju AIO ili custom loop tečnih hladnjaka.

Pored toga, integrisani GPU mount omogućava da prikažete vaš GPU vertikalno. U Matte White ili Matte Black boji, H510 Elite Compact Premium Mid-Tower ATX kućišta biće dostupna u julu.

 

 

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…