| Vesti | Hardver | NZXT najavio World of Warcraft H510 gejming kućište
Hardver NZXT

NZXT najavio World of Warcraft H510 gejming kućište

For the Horde! For the Alliance!

Iz kompanije NZXT, u saradnji sa Blizzard Entertainment, nam dolaze H510 World of Warcraft Alliance and Horde Mid-Tower kućišta kao peti član limitirane serije NZXT-evih CRFT kućišta.

„Pokažite svoju odanost World of Warcraft-u dok se borite za budućnost Azeroth-a sa dva specijalna izdanja NZXT H510 Mid-Tower kućišta. Svako kućište je posebno dizajnirano da pokaže ponos na svoju omiljenu frakciju, istovremeno zadržavajući izgled i funkcionalnost NZXT-ove nagrađivane serije H.

Kućišta H510 Alliance i H510 Horde su tematski obrađena u bojama svake frakcije sa njihovim logotipom koji je ponosno utisnut na prednjoj strani kućišta. Bez obzira da li ste za Hordu ili Savez, ovo je savršen slučaj za vaš sledeći mitski napad ili PvP Arena meč!“

Pre-order je uveliko počeo na zvaničnoj prezentaciji NZXT, dok će kućišta biti dostupna širom sveta. U pitanju je ograničeno izdanje sa samo 1000 jedinica za svako proizvedeno kućište, a zastupljen je moderan dizajn i karakteristike prilagođene builderima.

USB 3.1 Gen 2 kompatibilni USB-C konektor je zastupljen na prednjem panelu. Što se tiče izrade, u pitanju je vrhunska, čelična konstrukcija sa elegantnom estetikom serije H. Upravljanje kablovima je jednostavno uz intuitivni sistem, a instalacija za vodeno hlađenje je pojednostavljena upotrebom uklonjivog nosača.

Preporučena maloprodajna cena je 200 dolara.

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…