| Vesti | Hardver | Novi Toshiba TV aparati donose 3D TV i integraciju kućne mreže za široku upotrebu
Hardver

Novi Toshiba TV aparati donose 3D TV i integraciju kućne mreže za široku upotrebu

toshiba

Toshiba Evropa GmbH je predstavila dve serije televizora. Serije RL838 i TL838 / 868 pravi su predstavnici najnovijih trendova u oblasti televizora, integracija kućne mreže, pristup internetu i 3D TV i dostupni su po veoma pristupačnim cenama. Toshibini novi uređaji serija RL i TL koriste Smart TV aplikacije, koje obezbeđuju pristup multimedijalnom sadržaju putem interneta. Pored toga, serija TL ima active shutter 3D tehnologiju za prikazivanje sadržaja u 3D formatu visokog kvaliteta. Serije televizora RL838 i TL838 / 868 će biti ponuđene sa različitim veličinama ekrana, a biće dostupne u Evropi od septembra 2011. godine.

 

Toshiba_TL838_T

 

Smart TV – pristup internetu na najboljem ekranu u kući

Novi RL838 i TL838 / 868 televizori imaju sve što je potrebno za korišćenje Smart TV servisa tj. mogu se pohvaliti širokim izborom interfejsa kao što su USB, HDMI i LAN i spremni su za bežičnu konekciju, koji je dostupan kao opcija. DLNA sertifikacija garantuje operativnost sa drugim uređajima koji podržavaju date specifikacije. Takođe se može pristupiti HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV) uslugama. HbbTV je otvorena platforma za jednostavno kombinovanje TV usluga koje se emituju sa uslugama koje se nude putem širokopojasne veze; među njima je obezbeđivanje dodatnih informacija vezanih za TV program ili Catch-up TV. Kao dopuna hibridnim servisima, modeli RL838 i TL838 / 868 nude jednostavan pristup servisima dodatne vrednosti i sadržajima preko Toshiba Places.

 

Pristup kvalitetnom sadržaju i servisima preko Toshiba Places

Uz Toshiba Places, korisnici mogu da uživaju i dele internet sadržaj i servise koje im obezbeđuje provajder u kog imaju poverenja direktno na televizoru. Video Place nudi pristup pretplati na Video on Demand servise ili Pay-Per-View. News Place daje pristup novinskim servisima a Music Place omogućava pristup različitim muzičkim katalozima i internet radio servisima. Osim toga, korisnici aplikacije Social Place mogu da postavljaju video materijal i fotografije na internet platforme i na jednostavan način ih dele sa porodicom i prijateljima širom sveta. Takođe nudi pristup Facebooku kako bi korisnici bili u kontaktu sa prijateljima.

 

3D TV u udobnosti dnevne sobe

Pored toga, serije TL838 i TL868 su spremne za prikazivanje 3D sadržaja na svom 3D Full HD LED panelu. Podržavaju active shutter 3D tehnologiju kako bi korisnici imali najbolji mogući kvalitet slike prilikom gledanja 3D sadržaja. Panele pokreće Advanced Motion and Resolution (AMR) 200 sa najsavremenijom kontrolom pozadinskog osvetljenja koje pruža savršeno uživanje u gledanju.

 

 

Izvor: Toshiba

 

Komentarišite na forumu


Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar