| Vesti | Hardver | Nove mogućnosti iPod touch i iPod nano plejera
Hardver

Nove mogućnosti iPod touch i iPod nano plejera

apple

Apple je predstavio nove mogućnosti iPod touch i iPod nano plejera. iPod touch će biti dostupan pored standardnih i u novoj beloj i crnoj boji uz uključen iCloud servis i novi iOS 5. Novi iPod sada ima redizajniran korisnički interfejs, 16 novih digitalnih satova i unapređenim fitness mogućnostima.

iPod je napravio revoluciju kada je u pitanju način na koji slušamo muziku i sa preko 320 miliona prodatih uređaja definitivno je najpopularniji muzički plejer na svetu„, izjavio je Philip Schiller, SVP globalnog marketinga proizvoda kompanije Apple. „iPod touch, dostupan sada i u crnoj ili beloj boji je najprodavaniji iPod ikada, a uz iOS 5 i iCloud je bolji nego ikad„.

 

 

Novi iPod touch uključuje iOS 5, najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu koji poseduje preko 200 novih mogućnosti kao što su iMessage i Game Center aplikacije, novi sistem obaveštenja (Notifications) i takođe Wi-Fi sinhronizaciju sa iTunes softverom.

 

ipod_touch_1

 

iMessage aplikacija donosi funkcionalnost iPhone sistema za poruke na vaš iPod touch kako bi ste lako slali tekstualne poruke, fotografije, video klipove i informacije o kontaktima individualnoj osobi ili grupi na drugi iOS 5 uređaj. Takođe vam omogućava da veoma lako održavate jedan razgovor preko svih vaših iOS uređaja, besplatno, sa obaveštenjima, obaveštenjima o prispeću poruka i obaveštenjima o tome da li sagovornik kuca poruku. iMessage aplikacija zahteva Wi-Fi konekciju.

 

ipod_touch_2

 

Unapređenja Game Center aplikacije uključuju mogućnost dodavanja fotografija vašem profilu, kupovinu novih igara u samoj Game Center aplikaciji i lakše načine da pronađete nove prijatelje i nove igre.

 

ipod_touch_3

 

iPod touch takođe radi sa  iCloud-om, fenomenalnim skupom klaud servisa, uključujući iTunes in the Cloud, Photo Stream i Documents in the Cloud koji rade savršeno sa vašim iPhone, iPad, iPod touch, Mac ili PC uređajima kako bi automatski sačuvali vaše podatke i prosledili ih na vaše uređaje. Kada se sadržaj promeni na jednom uređaju, svi ostali uređaji se automatski ažuriraju preko bežične konekcije.

iPod nano sada poseduje veće ikone za još lakšu navigaciju kroz svoj intuitivni Multi-Touch interfejs, a takođe možete izabrati neki od novih 16 dizajna satova, od klasičnog analognog do vašeg omiljenog Disney junaka, uključujući Mikija ili Mini.

 

ipod_nano_1

 

iPod nano sada prati vaše trčanje ili hod, ritam i pređenu razdaljinu, bez dodataka, omogućavajući vam tako da pokrenete vaš fitness program bez muke. iPod nano može pratiti vreme, brzinu i pređen put, brojpotrošenih kalorija i broj koraka dok šetate.

 

ipod_nano_2

 

iPod nano vas bodri sa glasovnim motivacionim porukama u realnom vremenu dok trčite i to na sedam dostupnihjezika, dok slušate vašu omiljenu muziku ili FM radio stanicu.

 

ipod_nano_3

 

Možete takođe i veoma lako proslediti vaše treninge na Nike+ web stranicu kako bi postavili ciljeve, pratili vaš napredak i izazivali prijatelje. Ultra portabilni iPod nano je dostupan u sedam boja, uključujući srebrnu, grafitnu, plavu, zelenu, narandžastu i roze.

Cene i dobavljivost proizvoda na tržištu Srbije će biti objavljene naknadno.

 

Izvor: Apple

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi