| Vesti | Hardver | Nove Canvas karte stižu iz Kingstona
Hardver

Nove Canvas karte stižu iz Kingstona

Canvas

Ukoliko ste u potrazi na novom fleš kartom, Kingston je odlučio da obraduje svoje korisnike uz najavu za novu seriju Canvas fleš memorijskih karti. U ponudi se nalaze tri varijacije koje dolaze u SD kao i u microSD formi – u pitanju su Select, Go, kao i React.

„Uz Canvas liniju memorijskih karti, korisnici, kao i kreatori mogu da sebi odaberu najbolji medij za skladištenje željenih podataka.“ – navodi se u press saopštenju.

„Canvas serija karti je dizajnirana kako bi se omogućila dostupnost, fleksibilnost, kao i performanse koje su potrebne za bilo koji projekat.“

Što se tiče karakteristika samih karti, Canvas serija nudi pomenute Select, Go, kao i React tipove.

Select je dizajniran sa akcentom stavljenim na istrajnost, te se može koristiti pri snimanju HD materijala, kao i pri pravljenju fotografija visoke rezolucije, bilo da su u pitanju point and shoot kamere ili pametni telefoni.

Pred vama će se naći UHS-I brzina čitanja do čak 80 MB/s, kao i kapacitet koji vam omogućuje pakovanje do 128GB, u slučaju da se odlučite za SD, kao i mogućnost da smestite do 256GB podataka.

Canvas Go dolazi kao sledeća preporuka Kingstona za one koji kreiraju video sadržaje u pokretu u 1080p rezoluciji ili pak 4K na DSLR-u, dronu, ili na akcionoj kameri. UHS-I U3 brzine koje će vam biti omogućene su 90 MB/s kada pričamo o čitanju, odnosno do 45 MB/s u slučaju pisanja podataka. Što se tiče SD formata, možete smestiti do čak 512GB podataka, dok microSD nudi do 128GB.

Na samom kraju, tu je Canvas React, za koga čelnici navode da je „dizajniran kako bi bio brz, poput vas“, koji je rezervisan za 4K video materijal, ili pak za burst-mode fotografije na DSLR, mirrorless kameri, kao i pametnom telefonu. UHS-I U3 brzine koje su vam dostupne su 100 MB/s za čitanje, odnosno 80 MB/s za pisanje podataka. SD varijanta nudi pakovanje do 256GB, dok microSD varijanta nudi 128GB.

Naravno, tu je i doživotna garancija, kao i besplatna tehnička podrška.

 

Canvas 01 T Canvas 02 T Canvas 03 T

 

Izvor: Kingston

 

Komentarišite na forumu