| Vesti | Hardver | Nova godina i nove zanimljivosti iz Thermaltake-a
Hardver

Nova godina i nove zanimljivosti iz Thermaltake-a

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013

Na ovogodišnjem CES 2013 (Consumer Electronics Show) sajmu u Las Vegas-u, Thermaltake je predstavio mnoštvo zanimljivih novina. Novi proizvodi se mogu naći i u gejming segmentu i Apple pratećoj opremi – u praktično svim prepoznatljivim Thermaltake brendovima: Thermaltake, Tt eSPORTS, kao i LUXA2.

 

Najuzbudljiviji noviteti su:

 

  • Svetska premijera Thermaltake „Urban“ serije kućišta: elegancija sreće funkcionalnost.
  • Thermaltake „Chaser“ serija gaming kućišta.
  • Tt eSPORTS gaming tastature „MEKA G1“ i „MEKA G-Unit“ sa podesivim pozadinskim osvetljenjem.
  • Tt eSPORTS „Level 10 M“ gaming miš – dodatni modeli uspešne Level 10 linije.
  • LUXA2 svetska premijera BT-400 Bluetooth Stereo NHC slušalica.

 

PC kućišta

 

Chaser seriju karakteriše uredan i jednostavan gejmerski dizajn. Prema zahtevu entuzijasta i gejmera, nova Chaser serija je opremljena USB 3.0 portovima, providnom stranicom i „tool less“ instalacijom za uređaje. Mnoštvo mesta za postavljanje ventilatora pokriva kako osnovne, tako i ambicioznije zahteve za hlađenjem.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 12 T

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 08

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 09

 

Sa novom Urban serijom Thermaltake otvara vrata ka elegantnim, jednostavnim i funkcionalnim kućištima. Urban seriju čine mid i tower kućišta koja objedinjuju efikasno hlađenje, tih rad i sofisticiran izgled. Od opreme imaju USB 3.0 konektore, sunđer za apsorpciju buke itd.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 13 T

 

Kuleri


NiC seriju CPU kulera krasi potpuno novi dizajn koji karakteriše uzan “toranj”, 120mm VR ventilator, bolja kompatibilnost sa visokim ram hladnjacima i precizna kontrola brzine ventilatora. Water 3.0 je najnoviji komplet koji treba masovno da popularizuje upotrebu vodenog hlađenja. Nova serija vodenog hlađenja je optimizovana tako da nesmetano staje u skoro svako kućište. Mini prenosivi GOrb II notebook hladnjak je izuzetno funkcionalan, atraktivnog je izgleda i možete ga svuda nositi u džepu.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 11 T

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 10 T 

 

Napajanja


Thermaltake predstavlja prva “Turbocharged” napajanja, Evo Blue 2.0 modularnu seriju od 850, 750 i 650 vati sa 80 Plus Gold sertifikatom koji garantuje efikasnost i do 92%. Ova napajanja imaju ugrađeno dugme za “turbo charge” sa kojim trenutno možete dobiti dodatnih 100W snage. Toughpower Grand 1050W Platinum se izdvaja nesvakidašnjim dizajnom spoljašnjosti i efikasnošću do čak 93%. SMART SE serija napajanja je opremljena pljosnatim kablovima i 14cm ventilatorom koji poseduje inteligentnu kontrolu obrtaja za ultra tih i efikasan rad.

 

 Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 18

 Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 19

 

Tt eSPORTS


Na sajmu je bila aktuelna i Tt eSPORTS gejming i pro-gejming oprema, gde su bile predstavljene MEKA G1 Backlight, MEKA G-Unit Red/Switch/Backlight/Battle edicije, kao i MEGA G1 PRIME pro-gejming tastatura. Level 10 M miš je takođe dobio neke nove boje, tačnije 6 novih modela, a predstavljen je i THERON pro-gaming miš. Nove boje za Level 10 M miš su: crna, bela, zelena, crvena, žuta i pink. I sam THERON dolazi u nekoliko boja: plameno crvena, metalik žuta, i borbena bela. U ponudi su se našle i gejming slušalice CRONOS, CHAO i DRACCO serije, CONSOLE One i ISURUS DUB. Tt eSPORST nudi i druge potrebštine za pro-gejming doživljaj, poput LADON podloge za miša, BAHAMUT zvučne karte, CHAO ECHO dodatnog mikrofona, GALERU držača kablova, HYPERION stalka za slušalice i mnogih drugih proizvoda.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 16 T

 

Tastature

 

Tt eSPORTS pro-gejming tastature koje su predstavljene na CES 2013 su MEKA G-Unit Illuminated, MEKA G1 Illuminated, MEKA G1 PRIME Edition i MEKA G-Unit Battle Edition. MEKA G-Unit Illuminated tastature su dizajnirane sa crvenim LED svetlom na svim tipkama koje su, takođe, opremljene autentičnim CHERRY MX mehaničkim prekidačima. Kako bi gejmerima konfor bio obezbeđen, tu su i tasteri za podešavanje osvetljenja i 7 media tastera. MEKA G1 PRIME Edition je tastatura dizajnirana u saradnji sa profesionalnim Starcraft 2 E-Sports timom “PRIME” iz Južne Koreje. MEKA G1 Illuminated i MEKA G-Unit Battle Edition su pro-gejming mehaničke tastature čije su glavne karakteristike praktičnost i izuzetne performanse.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 15 T

 

Miševi


Nova serija Tt eSPORTS Level 10 M miševa dolazi u 6 boja: crnoj, beloj, zelenoj, crvenoj, žutoj i pink. Ova serija je nastavak Level 10 dizajn koncepta i uspešni nosilac nagrade za dizajn iF 2013. Nova THERON kolekcija se ističe glazurom visokog sjaja, a može se naći u crvenoj, žutoj i beloj boji.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 17 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 02

 

Slušalice


Poslednja Tt eSPORTS kreacija gejmerskih slušalica, CRONOS, je napravljena specifično za FPS žanr igara. Tu su i CONSOLE One, ISURUS DUB i CHAO DRACCO serija slušalica koje gejmerima nude izuzetan kvalitet zvuka.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 14 T

 

LUXA2


LUXA2 je nastavila sa kreiranjem zanimljivih proizvoda namenjih Apple-ovom iPad-u, iPhone-u i MacBook-u sa naglaskom na raznoj dodatnoj opremi, aluminijumskim držačima za mobilne telefone, Bluetooth audio rešenjima i sl. Na CES-u 2013 su predstavljene i potpuno nove slušalice BT-400 Bluetooth Stereo, H7 Mini Dura Mount držač i zaštitni “stajliš” dodaci za iPad mini i iPhone 5.

 

Thermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 04 TThermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 05 TThermaltake Tt eSPORTS LUXA2 CES 2013 06 T

 

LUXA2 je predstavila i novo rešenje prenosive baterije za korisnike koji su stalno u pokretu. U pitanju je P2 11,000mAh Ultra Capacity Power Bank koji je namenjen svim mobilnim uređajima trenutno aktuelnim na tržištu. Kompaktnog je dizajna i kompatibilan je sa većinom USB uređaja, uključujući iPad, iPhone i iPod touch.

 

Izvor: Thermaltake


Komentarišite na forumu