| Vesti | Hardver | Nova generacija AORUS profesionalnih gejming laptopova
Hardver Gigabyte

Nova generacija AORUS profesionalnih gejming laptopova

Iz kompanije GIGABYTE navode da je lansirana nova generacija AORUS profesionalnih gejming laptopova koji poseduju Intel-ovu 12. generaciju procesora, kao i NVIDIA RTX 30Ti seriju grafičkih karti. Za nadograđeni dual-chip pristup, čelnici navode da je to rezultovalo velikim pomakom u performansama i boljem gejming iskustvu.

Gejming performanse su bile poboljšane za 11%. Pored nadograđenih performansi, iz AORUS navode da su obratili pažnju i na dimenziju notebook-ova kako bi vizualno iskustvo bilo poboljšano za gejmere. Naime, AORUS 17, GIGABYTE-ov flagship model laptopa koji je debitovao na CES 2022, je ponudio panel ekrana od 17 inča unutar kućišta za laptop od 15 inča.

Usvajanjem izuzetno uskog četvorostranog dizajna rama, AORUS je povećao odnos ekrana i tela na 90%. Bez ugrožavanja performansi, ekran se i dalje može pohvaliti brzinom osvežavanja od 360 Hz.

Ekskluzivna WINDFORCE Infinity tehnologija hlađenja efikasno uklanja toplotu čineći da laptop računari rade nesmetano čak i pri najtežim opterećenjima.

Izvor: AORUS

 

Komentarišite na forumu…

Pratite AXE na YouTubeFacebookInstagramTwitter
Budite deo AXE ekipe – ForumAXE ArmyDiscord