| Vesti | Hardver | Najbolji fleš disk na svetu?
Hardver

Najbolji fleš disk na svetu?

kingston-datatraveler-hyperx-predator

Kompanija Kingston je predstavila DataTraveler HyperX Predator 3.0 – USB 3.0 fleš disk sa najvećim kapacitetom na svetu budući da će biti dostupan u kapacitetu od 1TB krajem prvog kvartala. Za sada se isporučuje u kapacitetu od 512GB. DT HyperX Predator 3.0 je najbrži USB 3.0 fleš disk u Kingston familiji, sa brzinom čitanja do 240MB/s i brzinom upisa do 160MB/s. Takođe, poseduje SuperSpeed USB 3.0 sertifikat.

 

Naš novi DataTraveler HyperX Predator 3.0 omogućava korisnicima da čuvaju čitav jedan svet na prenosivom USB 3.0 fleš disku”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.

Gospodin Dejan Škuletić je potom i dodao: “Ogroman kapacitet i velika brzina USB 3.0 prenosa omogućavaju korisnicima da uštede vreme budući da mogu da pristupe podacima, obrade i prebace aplikacije ili fajlove kao što su HD filmovi, dirketno sa diska, bez gubitka na performansama”.


Dejan Skuletic Kingston

 

DataTraveler HyperX Predator 3.0 dizajniran je u skladu sa USB 3.0 specifikacijom sledeće generacije i optimizovan je za novije računare sa USB 3.0 portovima. Korisnici koji rade sa velikim video ili grafičkim fajlovima, kao i gejmeri koji žele da putuju sa čitavom kolekcijom pri ruci, ceniće brzinu i kapacitet ovog diska. Kućište je napravljeno od legure cinka, za superioran kvalitet, otpornost na udarce i dizajn iz više klase.

 

kingston-datatraveler-hyperx-predator-3.0 T

 

DataTraveler HyperX Predator 3.0 se isporučuje sa posebno dizajniranim Kingston i HyperX dodatkom za ključ. Takođe je povratno kompatibilan sa USB 2.0 standardom za efikasan prenos podataka. DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB fleš disk je deo HyperX Predator familije koja predstavlja proizvode najviših performansi koje Kingston Hyper X nudi. Ovaj disk je podržan petogodišnjom garancijom kao i besplatnom tehničkom podrškom.

 

Izvor: Kingston


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar