| Vesti | Hardver | MSI prodao svoj tri milioniti gejming monitor za tri godine
Hardver MSI

MSI prodao svoj tri milioniti gejming monitor za tri godine

Iz kompanije MSI su saopštili da je zvanično prodat tri milioniti primerak gejming monitora. Kompanija je imala prvo lansiranje Gaming Monitor-a 2016, a već odranije su pružali kvalitetan hardver za gejmersku populaciju.

„MSI ponosno predstavlja revolucionarnu prekretnicu za svoje gejming monitore – prodato je 3 miliona monitora za samo 3 godine! Kao relativno svežem učesniku na polju displej tehnologije, ovo je čast za kompaniju koja je potrošila poprilično vremena i truda da zaista shvati šta igrači žele od gejming monitora.“ – navodi se između ostalog u saopštenju MSI.

Sve je započelo u novembru 2016. godine lansiranjem MSI Optix G27C Gaming Monitora. MSI se zahvalio svim svojim inženjerima i osoblju, svojim partnerima i naravno igračima bez kojih ova prekretnica ne bi bila moguća.

Na samom kraju, čelnici kompanije su predstavili MSI Optix MAG274QRF-QD gejming monitor koga krasi crvena nota. Ograničena edicija Optix MAG274QRF-QD gejming monitora i dalje se može pohvaliti svim specifikacijama i karakteristikama koje su ga činile popularnim među gejmerskom populacijom.

 

„To je, međutim, takođe samo početak MSI-jevog puta da svakog gejmera na svetu opremi najboljom tehnologijom prikaza. Tim obećava da će slušati povratne informacije od igrača kako bi osigurao da MSI dizajnira naprednije i vrhunske proizvode u narednim godinama.“ – navode u saopštenju.

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…