| Vesti | Hardver | MSI najavio MAG CH130 seriju gejming stolica
Hardver MSI

MSI najavio MAG CH130 seriju gejming stolica

Iz kompanije MSI stižu najnovije gejming stolice iz MAG CH130 serije, a u pitanju su stolice MAG CH130 I REPELTEK FABRIC i MAG CH130 I FABRIC.

Kada se govori o MAG CH130 I REPELTEK FABRIC, u pitanju je gejming stolica koja je otporna na vodu. Čak iako slučajno prospete tečnost po njoj, tečnost će se kondenzovati na površini tkanine, što olakšava čišćenje. Tkanina REPELTEK je takođe mnogo otpornija na ogrebotine od ostalih opštih tkanina.

Istovremeno, duži životni vek ove stolice je moguć zahvaljujući površini otpornoj na habanje. Kada se govori o MAG CH130 I FABRIC poseduje mekanu svetlo-sivu tkaninu koja diše, a sama stolica je udobna, uz najbolju moguću ergonomiju.

Ove dve stolice su najnoviji dodatak igračkim stolicama serije MSI MAG CH130. Serija MAG CH130 je inspirisana sedištima za trkačke automobile, sa naglaskom na potporu i udobnost. Udubljeno sedište i ergonomija mogu vam pomoći da potpuno opustite telo.

Pena velike gustine ne samo da se oseća odlično na dodir već se neće lako deformisati. Robusni čelični okvir sa čeličnom bazom pruža izuzetno izdržljivu potporu za sate i sate upotrebe bez deformisanja.

Naravno, serija MAG CH130 se može podešavati i omogućava korisnicima da se opuste i nameste naslon za 150 stepeni uz dodatnih maksimalnih 15 stepeni nagiba.

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…