| Vesti | Hardver | Meshify C Mini – novi Micro ATX iz Fractal Design-a
Hardver

Meshify C Mini – novi Micro ATX iz Fractal Design-a

MeshifyC

Iz Fractal Design-a je stiglo novo kućište koje odikuje drugačiji dizajn, kao i poboljšane mogućnosti hlađenja. U pitanju je novi Meshify C Mini – Dark TG koji utilizuje novi high-airflow dizajn uz kaljeno staklo, i crnu estetiku.

Kako bi vazduh mogao nesmetano da protiče, tu je obezbeđen prostrani Micro ATX layout koji će se potruditi da vazduh koji protiče kroz mesh front intake-ove omogući pravilno hlađenje komponenti.

„Ugaona asimetrija Micro ATX Meshify C Mini – Dark TG kućišta zauzima posebno mesto u liniji Fractal Design proizvoda uz svoj jedinstveni high-airflow dizajn. Kaljeno staklo sa prepoznatljivom nijansom zadaje završni glanc crnoj estetici uz posebni stil.“ – navodi se između ostalog u saopštenju.

Meshify C Mini – Dark TG poseduje karakterističan aerodinamičan oblik, uz mesh prednji panel koji maksimizuje protok vazduha.

Naravno, tu je i zatamnjeni panel od kaljenog stakla, kompletna crna estetika uz mogućnost instaliranja do čak 5 drajvova. Čelični tray-evi za drajvove su opremljeni kako bi se umanjile vibracije i omogućilo lagano i tiho funkcionisanje. Za optimalni protok vazduha i minimalnu buku, tu su dva prethodno instalirana Fractal Design Dynamic X2 GP-12 120 mm ventilatora.

 

MeshifyC 01

 

Unutrašnji prostrani layout omogućuje neometani protok vazduha od prednjeg do zadnjeg dela kućišta. Naravno, tu su i filteri koji su laki za čišćenje na prednjem delu, zadnjem delu, kao i na bazi uz kompletan PSU coverage.

Kako bi se uklonilo višak kablova koji bi zasmetali protoku vazduha, kao i oslobodili prostora za ostale komponente, tu je u poklopac za napajanje, kao i 35mm mesto iza matične ploče sa pass-through-ovima.

 

MeshifyC 02

 

 

Izvor: Fractal Design

 

Komentarišite na forumu…