| Vesti | Hardver | Apple u panici sa novom serijom MacBook-ova
Hardver

Apple u panici sa novom serijom MacBook-ova

apple

Izgleda da se kompanija Apple našla u pomalo neugodnoj situaciji nakon primećenih problema koji su imali korisnici njihovih proizvoda.  Konkretno, na forumima koji se bave podrškom u slučaju prroblema sa Mac računarima pojavile su se informacije da najnoviji MacBook Pro modeli imaju problema sa HDD drajvovima koji se nalaze u njima. Problematični HDD-ovi dolaze iz kompanije Seagate i rade na 7200rpm. Problemi se manifestuju tako što hard diskovi prvo počinju da prave čudne zvukove, nakon čega dolazi do velikog usporavanja rada računara, i na kraju do zamrzavanja celog sistema.

 

Kompanija Apple je i ranije imala problema sa svojim serijama laptopova, a u celoj priči korisnicima izgleda najviše smeta način na koji kompanija rešava ove probleme, naime, oni su do sada izlazili u susret korisnicima koji su se žalili na probleme u okviru svoji h problema.

 

13_mac_book_hdd

 

Postoji mogućnost da je u nekim ranijim slučajevima kvar bio individualan, međutim, sudeći po porukama posetioca foruma kompanije Apple, čini se da je u pitanju dosta veliki problem koji će naterati kompaniju Apple da poradi na rešavanju problema na globalnom nivou.

 

Izvor: www.theinquirer.net

Komentarišite na forumu