| Vesti | Hardver | Arctic Cooling proširuje biznis sa PC i na baterije
Hardver

Arctic Cooling proširuje biznis sa PC i na baterije

arctic_cooling

Mnoge kompanije su počele da proširuju područije svojeg poslovanja, tako da nismo bili iznenađeni kada smo čuli da je Arctic Cooling odlučio da uradi baš to. Ova kompanija čije se sedište nalazi u Hong-Kongu, koju vodi kontraverzni Magnus Huber odlučila je da se oproba u svetu ne punjivih AA i AAA baterija.

AA baterije će biti kapaciteta od 2900mAh, dok će AAA baterije biti 1300mAh.

Obe vrste baterija koriste cink-mangan dioksid (Zn/MnO2), i u sebi nemaju merkuri (Mercury) , kadmijum (Cadmium) i ostale supstance koje su zabranjene u EU državama.

 

 

 

Baterije dolaze u pakovanju od 8 komada, a možete naručiti karton od 80 kompleta (640 baterija) po „veoma atraktivnoj ceni“. Sve u svemu, drago nam je da čujemo da su kompanije iz IT sektora počele da proširuju branšu, i čisto sumnjamo da bi kompanija tek tako odlučila da uskoči na tržište a da koristi ne proverene delove ispod standarda.

I ako sumnjamo da će Arctic Cooling krenuti da se takmiči sa velikim igračima poput Duracell, Energizera i sličnih, sama činjenica da AC ima dobro razvijenu tržišnu mrežu može biti dovoljno za početak da se pojave u kompjuterskim radnjama, a tok prodaje će krenuti same od sebe.

 

Izvor : www.brightsideofnews.com

Komentarišite na forumu