| Vesti | Hardver | Logitech najavio G330 slušalice i G500 igrački miš
Hardver

Logitech najavio G330 slušalice i G500 igrački miš

logitech

Nekada je kasno odreagovati, pa samim tim da bi preventirali događaj izbor mora biti mudar. Ako pričamo o gaming periferijama kompanija Logitech je najavila sličan primer kada je njihova nagrađivana G-serija: novi logitech miš sa oznakom G500 i Logitech igračke slušalice G330. Novi miš je predstavljen kao naslednik čuvenog G5 laser modela, koji u sebi sadrži poboljšani laser i nešto agresivniju spoljašnjost, dok sa druge strane slušalice garantuju udobnost tokom višečasovne upotrebe.

 

 

,,Kako raste broj ljudi koji se igra sa porodicom i prijateljima iz noći u noć, Logitech nastavlja da pomera granice sa svojom G serijom“ kako je izjavio Ruben Mookerjee, Logitech-ov direktor za marketing i gejming.

,,Ako planirate da budete ozbiljni što se igrnja tiče, najbolje je staviti G500 u ruku i G330 na glavu, u cilju osiguranja pobede tokom višečasovnih noćnih okršaja“ takođe tvrdi Mookerjee.

Namenjeno igračima, specijalno za onih 11 miliona koji igraju world of warcraft ili ostale koji igraju Call of Duty, Logitech G500 i G330 će osigurati da u svakoj partiji imate veću šansu za uspeh.

 

Logitech G500

 

Sledeći uspeh G5 modela, novi G500 omogućava preciznost na bilo kojoj brzini kretanja ruk. Sa laserom zadnje generacije omogućena je povećana preciznost koja obezbeđuje maksimalnu podršku za velike brzine poput 165 inča po sekundi i sila od 30G. Kod menjanja preciznosti u letu ponuđena nam je minimalna preciznost od 200 dpi za preciznije nišanjenje, do spektakularnih 5700 dpi za veće manevre i to sve važi za bilo koju igru. (ako se instalira Logitech gejming softver omogućena je preciznost i do 100 dpi). Direktna kontrola preko USB kabla takođe omogućava G500 mišu veći odaziv i preciznost.

Sam miš pored svoje preciznosti garantuje i dobro uklopljen dizajn. Grubi finiš garantuje bolje prijanjanje ruke, dok poboljšana spoljašljost sa većim gumiranim prostorom za odmor palca i glatkim ivicama omogućiće svakom da zadrži plasman na vrhu.

 

g500_1

 

Kada ste spremni za igru, memorija na mišu omogućiće vam da zadržite vaša podešavanja bez ikakve potrebe za dodatnim softverom. Ako ste osetljivi na težinu, G500 model nudi i podešavanje iste uz pomoć tegova koji nude težine do plus 27 grama na msu samog uređaja za poboljšavanje preciznosti. Kada se ne koriste tegovi možete ih staviti u kutiju koja dolazi uz miša. Dual-mode skrol sa ultra brzim modom za skrolovanje poslužiće kada ne igrate, a takodje pruža klik sa strane za npr. perfektan izbor oružja. 10 tastera na mišu omogućiće vam bolju konfiguraciju za najbolji igrački užitak (potreban je softver za ovu opciju).

 

g500_2

 

g500_3