| Vesti | Hardver | Logitech najavio G203 LightSync gejming miš
Hardver Logitech

Logitech najavio G203 LightSync gejming miš

Logitech G, divizija Logitech za gejming tehnologiju, je predstavila Logitech G203 LIGHTSYNC gejming miš. G203 nudi najbolje moguće gejmerske performanse, svestranost i klasični dizajn.

„Uz eksploziju gejminga širom sveta preko svih starosnih grupa želeli smo da razvijemo miš koji je svim igračima pružio pristup nekim od naših najinovativnijih tehnologija,“ rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni direktor Logitech G.

„Logitech G 203 Gaming Mouse donosi tehnologiju visokih performansi, RGB osvetljenje i veliku udobnost uz poznati dizajn. Ovaj miš će vam sigurno pomoći da nadmašite konkurenciju.“

Logitech G203 LIGHTSYNC Gaming Mouse odlikuje se klasični dizajn sa 6 tastera, koji se može direktno koristiti out-of-the-box ili u potpunosti konfigurisati za akcije unutar same igre.

Novi igrački miš uključuje visoko precizni senzor sa podesivim DPI do 8000 DPI, pružajući najveću tačnost, brzinu i doslednost praćenja.

G203 LIGHTSYNC RGB osvetljenje uključuje paletu do 16.8 miliona boja i različitih nivoa osvetljenja, što omogućava mogućnost prikaza efekta osvetljenja u „duginim“ boja.

Miš za igranje komunicira sa do 1.000 izveštaja u sekundi, tako da kada se miš pomera ili klikne, reakcija na ekranu je gotovo trenutna.

G203 LIGHTSYNC se može programirati pomoću Logitech-ovog G HUB softvera. Zahvaljujući čistom i modernom interfejsu, napredni softver za igre omogućava igračima da brzo personalizuju i prilagode komande za svako dugme na mišu.

Očekuje se da će Logitech G203 LIGHTSYNC gaming miš biti dostupan kod globalnih retailera u maju 2020. godine, u crno-beloj verziji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39,99 USD.

 

Izvor: Logitech G

 

Komentarišite na forumu…