| Vesti | Hardver | Logitech predstavlja elegantan komplet tastature i miša
Hardver

Logitech predstavlja elegantan komplet tastature i miša

logitech

Beograd, 16. avgust 2010 – Kompanija Logitech predstavila je Logitech Wireless Combo MK520, komplet tastature i miša kod koga su udobnost i kontrola na prvom mestu. Tastatura konkavnog oblika, sa tasterima niskog profila, obezbeđuje dovoljno prostora za udobnu upotrebu, dok se laserski miš lako koristi i levom i desnom rukom i stvara dobar osećaj tokom korišćenja zahvaljujući prilagođenom dizajnu i mekanoj gumi sa strane.

Konkavan oblik i blago zaobljene ivice, nečujnih, niskoprofilnih Logitech Incurve tastera pozicioniraju prste pravilno tokom upotrebe tako da je lakše prelaziti sa tastera na taster. Tastatura omogućava korišćenje baterije do tri godine bez zamene i poseduje posebne multimedijalne tastere, tako da omogućava brzo gašenje zvuka ili prelazak na sledeću pesmu, bez upotrebe miša.

 

 

Photo_MK520_1

 

Miš je prilagođen i levoj i desnoj ruci, a ostaje udoban za upotrebu čak i nakon dužeg korišćenja, zahvaljujući prilagođenom dizajnu i mekoj gumi sa strane. Miš je moguće koristiti bez zamene baterije godinu dana, a preciznost je obezbeđena na skoro svakoj površini, osim stakla ili ogledala, zahvaljujući laseru visokih performansi.

 

Photo_MK520

 

Maleni Logitech Unifying prijemnik je dovoljno mali da ostane u prenosnom računaru dok je u pokretu i pruža bežičnu vezu i za miš i za tastaturu, tako da je komplet spreman za upotrebu kad god je to potrebno. Takođe, zahvaljujući prijemniku moguće je dodati drugi kompatibilni miš, tastaturu ili numeričku tastaturu, bez potrebe za dodatnim USB prijemnikom. Ovaj univerzalni prijemnik obezbeđuje naprednu bežičnu konekciju na frekvenciji od 2.4 GHz i omogućava rad bez kašnjenja i prekida na daljini do deset metara.

Cena i dostupnost

Logitech Media Combo MK520 se očekuje u Evropi početkom avgusta po predloženoj maloprodajnoj ceni od 59,99€.

 

Komentarišite na forumu