| Vesti | Hardver | Logitech G910 Orion Spark
Hardver

Logitech G910 Orion Spark

Logitech Orion Spark

Nova RGB mehanička tastatura iz Logitech-a

 

Logitech je predstavio G910 Orion Spark RGB mehaničku tastaturu. Ova tastatura ima nove Romer-G mahničke prekidače i, prema rečima proizvođača, nudi 25% brži odziv od postojećih mehaničkih prekidača.

Romer-G mehanički prekidači imaju životni vek i do 70 miliona pritisaka, zbog čega će G910 Orion Spark tastatura najviše odgovarati profesionalnim gejmerima.

Osvetljenje svakog pojedinačnog dugmeta korisnici mogu odabrati iz palete od 16,8 miliona boja. Unutar svakog prekidača se nalazi zaseban izvor svetla, tako da je svako dugme tastature uvek ujednačeno osvetljeno. 

  

Logitech Orion Spark 1 T

 

Arx Control je nova Logitech G aplikacija koja radi sa LGS softverom, kako bi korisnicima bilo omogućeno da primaju razne informacije na svoje mobilne uređaje. Orion Spark ima fiokicu (dock) koja podržava većinu iOS i Android uređaja, pa je pristup Arx Control podacima olakšan.

 

Logitech Orion Spark 5 T Logitech Orion Spark 6 T

 

Korisnici će na raspolaganju imati i 9 G-dugmića koji se individualno mogu programirati po želji sa makro komandama za omiljenu igru. Orion Spark podržava do 27 komandi, u okviru 3 profila, a podešavanja su pojednostavljena upotrebom Logitech Gaming Softvera (LGS).

 

Logitech Orion Spark 2 T Logitech Orion Spark 3 T Logitech Orion Spark 4 T

 

Logitech G910 Orion Spark tastatura bi trebala da se pojavi na američkom i evropskom tržištu početkom novembra 2014. godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 180 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu 

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar