| Vesti | Hardver | Lian Li lansira PC-Q08A/B/R Mini kućište
Hardver

Lian Li lansira PC-Q08A/B/R Mini kućište

lian_li

Lian Li Industrial Co. Ltd, najavila je još jedno kućište iz Mini Q serije, model PC-Q08, prateći uspeh modela PC-Q07 iz prošle godine. Sa povećanom dubinom i kavezom za hdd koji je moguće vaditi, PC-Q08 nudi i više mesta za novije grafičke karte većih dužina. Za sve korisnike koji zahtevaju maksimalne video performanse, Lian Li Mini Q PC-Q08 je pravo rešenje.

 

 

Dimenzije modela PC-Q08 su 227mm (V) x 272mm (Š) x 345mm (D)  sa samo 2.73kg težine. Ovo mini kućište podržava Mini-ITX ili Mini-DTX matične ploče. A zbog šireg izbora komponenti kućište je dizajnirano da koristi standardne PC komponente kao što su standardni 5.25″ optički uređaj, standardne 3.5″ hard diskove, standardno ATX PS/2 napajanje kao i standardne grafičke karte.

Mini Q PC-Q08 je raspoloživo u crvenoj, crnoj, kao i sivoj boji.

 

91a

 

91b

 

91c

 

91d

 

Poboljšani interni dizajn :

Za razliku od prethodnog modela PC-Q07, model PC-Q08 je dublji u veličini a ima i modularni kavez ta hard diskove koji je moguće u potpunosti izvaditi, što omogućava korisnicima lako instaliranje grafičkih karti do maksimalne dužine od 300mm. Alternativno, modularni kavez podržava do šest 3.5″ hard diskova, što opet može da odgovara korisnicima kojima treba dosta prostora za skladištenje podataka.

 

Termalna rešenja :

Napajanje se montira u vertikalnom položaju koristeći potporne nosače, a ovo nudi opciju montiranja tako da PSU ventilator bude okrenut ka matičnoj ploči i procesoru, što bi recimo znatno pomoglo hlađenju procesora koji nema aktivan hladnjak (silent varijanta), ili u slučaju da se procesor hladi sa aktivnim hladnjakom, napajanje se može okrenuti tako da PSU ventilator izbacuje vazduh napolje sa bočne strane.

Sa prednje strane se nalazi LED ventilator od 140mm, a na vrhu ventilator od 120mm, koji nude dodatni protok vazduha na veoma niskim obrtajima, smanjujući zagrevanje celokupnog sistema.

Pored toga, postoje rupice na zadnjem delu, samom dnu, kao i delovima kod PCI slotova koji obezbeđuju dodatni protok svežeg vazduha.

 

Glavne karakteristike :

– Podržane Mini-ITX / Mini-DTX matične ploče

– Grafičke karte do dužine od 300mm

– Dp šest standardnih 3.5″ hard diskova

– USB 3.0 I/O portovi

– Standardna ATX PS/2 napajanja

– LED ventilatore : 140mm sa prednje strane; 120mm na samom vrhu

 

Dostupnost : Očekuje se kod lokalnih distributera krajem maja

Prodavaće se po ceni od 149$ za srebnu ili crnu varijantu, i 185$ za crvenu varijantu.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu