| Vesti | Hardver | Lexar najavio najveću A2 microSD kartu
Hardver

Lexar najavio najveću A2 microSD kartu

Lexar

Kompanija Lexar je predstavila 512GB High-Performance 633x microSDXC UHS-I kartu koja odgovara na A2 (Application Performance Class 2) zahteve najnovijih specifikacija iz SD Asocijacije (SD Association).

Takođe za svoju novu microSD kartu iz kompanije navode da je najveća A2 microSD karta po kapacitetu na tržištu.

Iz kompanije tvrde da ova A2 karta omogućava korisnicima koji koriste zahtevnije aplikacije da iskuse veću minimalnu brzinu nasumičnog pisanja od 2000 IOPS i minimalnu brzinu čitanja od 4000 IOPS, kao i da ovo osigurava brzinu za pokretanje i skladištenje aplikacija direktno na A2 memorijske karte koristeći Android Adoptable uređaje.

A2 karte će biti identifikovane po App Performance Class simbolu. Uz kapacitet od 512GB, iz kompanije se nadaju da ćete imati dovoljno prostora za sve što vam je potrebno da smestite.

High-Performance 633x microSD karte koriste UHS-I tehnologiju kako bi omogućile brzinu prenosa do 100MB/s. „Kako se pametni telefoni sve više i više integrišu u naše zauzete živote, mi se više nego ikada pre oslanjamo na njih.

Najveća A2 microSD karta na svetu će udovoljiti zahtevima, čak i onog najintenzivnijeg korisnika uz visoke performanse i veliki prostor za smeštanje podataka. Ponosni smo što smo deo digitalne revolucije u nastavku unapređenja pouzdanog formata“, rekao je Joel Boquiren, direktor za globalni marketing. 512GB Lexar High-Performance 633x microSDXC UHS-I card je dostupna po ceni od oko 300 dolara.

 

Lexar 01

 

Izvor: Lexar

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi