| Vesti | Hardver | Lenovo S-serija dobila nove predstavnike
Hardver

Lenovo S-serija dobila nove predstavnike

Novi Lenovo smart telefoni S-serije

Lenovo kombinuje stil i performanse

 

Lenovo je na sajmu “2014 Mobile World Congress“ najavio sledeću generaciju pametnih telefona u svojoj popularnoj S-seriji. Novi S860, S850 i S660 smart telefoni kombinuju jednostavne elemente dizajna sa quad-core procesorima i novim karakteristikama kao što su duži vek trajanja baterije.

Novi uređaji nadopunjuju postojeći portfolio Lenovo smart telefona, nudeći potrošačima više izbora u različitim cenovnim rasponima kako bi zadovoljili različite životne stilove i budžete.

 

 

Visoke performanse modela S860 daju profesionalcima u pokretu celodnevnu produktivnost, dok model S850 ljubiteljima mode nudi neverovatno tanak uređaj. Stilizovani model S660 je svestran, a namenjen je korisnicima koji su okrenuti društvenim mrežama i sličnim sadržajima, koji žele spoj modernog i funkcionalnog.

 

Lenovo S860 Hero 01 T Lenovo S850 01 T Lenovo S660 Hero 01 T

 

Nova S-serija smart telefona ispunjava zahteve današnjih korisnika mobilnih uređaja, jer dolaze sa quad-core MTK procesorima i Android 4.2 OS-om. Smart telefoni imaju nove karakteristike, uključujući i duži vek trajanja baterije (S860 i S660), funkcije za pravljenje oštrih slika (S850) i brojne Lenovo DOit aplikacije. Uređaji dolaze sa dual SIM mogućnošću, kao i prednjom kamerom širokog ugla i zadnjom kamerom sa blicom za pravljenje sjajnih fotografija.

 

S860 za celodnevnu upotrebu

Sa spoljašnjim izgledom uglačanog metala sa velikim 5,3″ HD ekranom, S860 zadovoljava potrebe zaposlenih profesionalaca. Vreme stand by-a je do 40 dana, a vreme razgovora do 24 sati na 3G vezi. Poseduje quad-core procesor i 2GB RAM-a za brzi rad aplikacija. Veliki kapactitet baterije modela S860 omogućuje korisnicima da pune svoje druge uređaje u pokretu pomoću micro USB kabla koji se dobija uz ovaj mobilni telefon.

 

Lenovo S860 Hero 02

 

S850 za trendsetere

Ljubitelji mode će voleti S850 zbog veoma tanke i lagane spoljašnjosti, kao i dostupnih boja – roze i bela. Elegantan dizajn skriva pravu mobilnu mašinu sa MTK quad core procesorom, zadnjom kamerom od 13 MP i prednjom kamerom od 5 MP za pravljenje visokokvalitetnih fotografija, a tu je i veliki 5″ ekran za gledanje sadržaja u visokoj rezoluciji.

 

Lenovo S850 02

 

S660 za visoke performanse

Kompaktni 4,7″ Lenovo S660 smart telefon nudi tri ključne karakteristike za one koji traže kvalitet: upečatljiv dizajn sjajnog metala, dugo trajanje baterije za celodnevno korišćenje i pristupačnu cenu. U pitanju je veliki višenamenski smart telefon sa proširivim kapacitetom (do 32GB sa micro SD karticama) sa laganim zadnjim poklopcom što ga čini lakim za držanje i otpornim na otiske prstiju i ogrebotine.

 

Lenovo S660 Hero 02

 

Novi S860, S850 i S660 smart telefoni savršeno nadopunjuju čitav niz mobilnih uređaja dostupnih potrošačima širom sveta, ostavljajući potrošačima mogućnost da lako odaberu model Lenovo smart telefona koji je pravi za njih“, izjavio je Liu Jun, izvršni potpredsednik, Mobile Business Group, Lenovo i dodao: „Kupci su nam rekli da žele bogato korisničko iskustvo, bez žrtvovanja performansi, pa smo tako kreirali ove nove smart telefone koje karakterišu stil, brze performanse i integrisane Lenovo aplikacije“.

Cene Lenovo S860, S850 i S660 telefona su od $349, $269 i $229 respektivno, a biće dostupni na pojedinim tržištima od juna 2014.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar