| Vesti | Hardver | Lenovo IdeaCentre A720 – novi All-In-One računar sa ekranom od 27 inča
Hardver

Lenovo IdeaCentre A720 – novi All-In-One računar sa ekranom od 27 inča

uvodna

Kompanija Lenovo je nedavno predstavila svoj novi All-In-One desktop računar sa ekranom od 27 inča – Lenovo IdeaCentre A720. Reč je o najtanjem All-In-One računaru na svetu kojeg je moguće kupiti preko web portala kompanije Lenovo.

 

 

 

Lenovo IdeaCentre A720 je svoju premijeru doživeo na međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (Consumer electronics Show). Novi IdeaCentre poseduje touchscreen LED ekran od 27 inča pune HD rezolucije, koji može da registruje istovremeni pritisak svih deset prstiju. Debljina kućišta IdeaCentre A720 je manja od 24 milimetara (mereno na najtanjem mestu kućišta), a kao jednu od najvećih vrlina ovog računara, kompanija Lenovo ističe jedinstven sklop šarki, koje omogućavaju jednostavnu manipulaciju položajem ekrana i njegovo pozicioniranje u rasponu uglova od -5 do 90 stepeni.

 

LENOVO A720 02 T

 

IdeaCentre A720 je baziran na drugoj generaciji Intel Core procesora i nVidia GeForce GT630 grafičkom čipu sa 2GB video memorije, sa maksimalnih 8 GB DDR3 memorije, hard diskom kapaciteta do 1 TB i opcionim SSD diskom od 64 GB. Od “sitnica koje olakšavaju život“, kompanija Lenovo se odlučila za Dolby Home Theatre V4 ozvučenje, integrisani TV tjuner, Lenovo High-Sense HD web kameru rezolucije 720p i IdeaTouch paket aplikacija i igara, koje na moderan i zabavan način iskorišćavaju touch mogućnosti ugrađenog ekrana.

 

LENOVO A720 01 TLENOVO A720 03 T
LENOVO A720 04 TLENOVO A720 05 T

 

Novi IdeaCentre A720 računar je već sada u prodaji i moguće ga je naručiti preko web portala kompanije Lenovo, po ceni od 1299 dolara.


Izvor: Lenovo


Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar