| Vesti | Hardver | LaCie predstavio LaCinema Mini HD
Hardver

LaCie predstavio LaCinema Mini HD

lacie

 

 

LaCie je pre nekoliko dana, tačnije 7 januara predstavio svoj LaCinema Mini HD, sve u jednom WiFi i High Definition media centar. Neverovatno je kako je u malo i stilizovano kućište upakovana mašina koja vam donosi podršku za HD filmove, slike i muziku. Sve će to biti reprodukovano direktno na vaš TV u full 1080p rezoluciji.

LaCinema Mini HD popunjava jaz između komjutera i sveta zabave u rezoluciji HD kvaliteta. Napravljen sa podrškom za 802.11n WiFi standrad, LaCinema Mini HD predstavlja potpuno bežični DLNA media plejer i server.

Transfer podataka do LaCinema Mini HD je lak i obavlja se preko USB konekcije ili konektovanjem uređaja na kućnu mrežu. Korisnici mogu sadržaj prebacivati putem wirelessa ili putem Ethernet konekcije.

 

 

 

13_lacie_img1

 

„Novi LaCinema Mini HD nudi kompletan media centar, kombinujući veliki skladišni kapacitet, kompaktan dizajn i prostu store-and-play funckiju“ rekao je Salem Tirane, Digital Home Product Manager kompanije LaCie. „Korisnici će osetiti korist kompatibilnosti sa velikim brojem HD video formata kao i ugrađene wireless tehnologije „N“ standarda“. Puštanje filmova je isto toliko lako koliko i povezivanje TV-a putem HDMI kabla koji se nalazi u pakovanju i odabira željene wireless mreže. Uređaj je konstantno spreman da pušta sadržaj koji je sačuvan na internom hard disku, priključenom USB drajvu ili sa povezanog računara, MAC-a ili NAS-a.

 

LaCinema Mini renderuje full HD 1080p filmove beskompromisnog kvaliteta na TV i čini da filmovi, slike ili muzika budu dostupni trenutno. Zahvaljujući proširivoj listi podržanih kodeka, LaCinema Mini HD podržava MKV, AVC, DivX i mnoge druge formate. Dizajniran od strane Neil Poultona LaCinema Mini HD predtsavlja spoj umetnosti, jednostavnosti i tehnologije koji savršeno odgovara kao TV setup. Njegova težina i dimenzije ga takođe čine izuzetno lakim za prenošenje te može biti uvek uz vas kod prijatelja ili na odmorima.

 

LaCinema Mini HD je dostupan u Evropi i biče dostupan širom sveta u toku godine preko LaCie Online Store, LaCie Reseller+ i LaCie Corner sa cenom od preporučenih 299.99$.

 

Izvor: techpowerup

Komentarišite na forumu

 

 

Tagovi