| Vesti | Hardver | Kingston DCP1000 dostupan u zemljama EMEA
Hardver

Kingston DCP1000 dostupan u zemljama EMEA

Kingston DCP1000

Od danas, evropsko tržište je postalo bogatije za još jednog člana Kingston porodice – kompanija će demonstrirati performanse novog DCP1000 NVMe PCIe SSD-a u Half Height Half Lent PCIe formatu na tržištu, na International Broadcasting Conference sajmu 2017., u saradnji sa nekoliko partnera.

Kroz predstavljanje će biti prikazano, između ostalog, ubrzanje celokupnog Adobe-ovog Creative Cloud 2017 paketa, saradnja sa Bluefish444 gde će se demonstrirati 4K tehnologija pri 60 frejmova u sekundi, profilisanje boja u realnom vremenu na video materijalu rezolucije 4K i većim sa partnerima Eizo i Marquis Technologies, a biće prikazano i nekoliko drugih primena koje će prikazati što bolje performanse na tržištu kada se priča o brzini obrade podataka.

Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, ponosno je predstavio dostupnost DCP1000 na teritoriji Evrope i izjavio da će testirati njegove mogućnosti na IBC sajmu ove godine.

“Profesionalci iz oblasti proizvodnje digitalnog sadržaja pa sve do stručnjaka za žive prenose oslanjanju se na ultra-brz pristup podacima kako bi postigli svoje ciljeve i ostali konkurentni na već zasićenoj medijskoj sceni, a DCP1000 NVMe SSD rešenje pruža najbrži pristup podacima na tržištu, kao i Kingstonovu nagrađivanu pouzdanost i podršku.” – dodaje Škuletić.

Prema rečima čelnika Kingston-a, DCP1000 NVMe PCIe SSD je dizajniran tako da ispuni zahteve aplikacija koje intenzivno koriste podatke, od kreiranja filmskih blokbastera prepunih efekata do video igara.

Kako bi se adekvatno predstavile performanse ovog SSD rešenja, čelnici su stupili u kontakt sa vodećim partnerima u industriji i kreirali demo jedinice koje odgovaraju na zahteve profesionalaca, počev od emitovanja sadržaja, digitalnih efekata, VR-a, online igara ili infrastrukture telekomunikacija, i gde bi podrazumevao brz pristup podacima, sa niskim stepenom latencije.

 

 

Izvor: Kingston

 

Komentarišite na forumu