| Vesti | Hardver | Intel Larrabee – još uvek prva generacija
Hardver

Intel Larrabee – još uvek prva generacija

intel

Intel nije srećan glasinama koje su se pojavile o Larrabee-u, tj. da je isti na četvrtom testiranju. Ovaj gigant je ove glasine proglasio „besmislenim koještarijama“.

Sudeći po glasinama Larabee ima nekih problema, jedan od njih je TDP, a kako se navodi i softverski problemi su prisutni. Može biti da su ovu glasinu lansirali nVidia i ATi, pa ne treba biti iznenađen dešavanjima.

Da li je ovo FUD kampanja ili realnost koju Intel ne želi da izloži javnosti? Ali ako intel pokušava nešto da sakrije može se desiti da se u stvari radi o više stvari nego što su TDP i softver.

 

 

 

 

Izdavanje redizajniranog rešenja i nije velika stvar, s obzirom da se to dešavalo sa mnogim proizvodima i ranije, svedoci smo revizija 2/b na mnogim proizvodima do sada. Bilo kako bilo ako je prisutan neki veći problem onda Intel ima razloga da ga zadrži dalje od očiju javnosti.

 

24_larrabee_sema

 

Ovo je nova tehnologija i svaki veći problem koji stigne u medije pre izlaska proizvoda bi se mogao odraziti na poverenje OEM-a. Manjak poverenja u neki proizvod bi ubio prodaju brže nego bilo šta drugo.

 

 

Izvor: www.tweaktown.com

Komentarišite na forumu